FőoldalKonstruktőrSonitron – piezo sugárzók, melyekben megbízhat
2013. február 08., péntek ::

Sonitron – piezo sugárzók, melyekben megbízhat

A belgiumi vállalat termékeinek minőségében tükröződik a piezo alkatrészek gyártása és fejlesztése terén szerzett 35 év tapasztalat

Ha piezo sugárzót, zümmert, szirénát vagy jó hatásfokú és megbízható hangszórót keres, akkor jó helyen jár. Erős specializáció, kiforrott know-how, számos szabadalom és a saját, „házon belüli” gyártás teszi a piezo alkatrészek vezető gyártójává Európában a Sonitron vállalatot.

Előnyök/Jellemzők:
1. 35 éves tapasztalat a piezo alkatrészek terén
2. csúcsjellemzők és nagy megbízhatóság
3. univerzális és specializált típusok
4. ellenállnak a durva környezetnek, pornak, víznek és gázoknak
5. alkalmasak robbanásveszélyes környezetbe is
A Sonitron komponensek döntő többsége ellenáll a durva környezeti hatásoknak, pornak és gázoknak. A kínálatban számos típus található kritikus (gyógyászati, katonai és egyéb) alkalmazásokra. Ennek köszönhetően a Sonitron olyan fogyasztókat szolgál ki, mint például a NATO, a Volvo és az AirBus.
Közvetlenül raktárról tud az SOS electronic kiszolgálni számos piezo alkatrészt – piezo elemeket (sugárzók, meghajtó nélkül) de meghajtóval együtt is (szirénák, zümmerek), melyek általában igen széles feszültségtartományban (pl. 2-35 V) képesek működni. A piezo technológia és a termékek részletes leírása megtalálható a Sonitron katalógusban (25 MiB).

Érdeklődésével akár nem-raktári típusokról is, keresse az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címet.

A SOS electronic kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény