FőoldalKonstruktőrIpari tápegységek akkumulátoros szükség-tápellátású ipari rendszerekhez
2012. augusztus 09., csütörtök ::

Ipari tápegységek akkumulátoros szükség-tápellátású ipari rendszerekhez

Az XP Power bejelentette BCS sorozatú ipari tápegységeit, amelyeket akkumulátoros szükség-tápellátású ipari rendszerek fejlesztői figyelmébe ajánl. A BCS terméksorozatban 75, 100, illetve 155 W teljesítményű változatok érhetők el, 13,8, illetve 27,6 VDC feszültségű változatokban, 12 vagy 24 VDC névleges kimenetekre

A tápegységek állandó feszültséget biztosítanak a kimeneten a terhelés megfelelő táplálására, egy különálló, állandó feszültségű/áramú kimenet pedig a készenléti akkumulátor töltéséről gondoskodik. Az opcionális, harmadik, 5 VDC/3 A névleges feszültségű/áramú kimenet logikai áramkörök, ventilátorok, vagy egyéb terhelések meghajtására lehet alkalmas, és a teljes termékcsaládban elérhető.

A váltakozó áramú bemenet kiesése esetén az akkumulátortöltő kimenet átkapcsol, és tápellátást biztosít a tápegységre csatlakozó terhelések számára. A BCS termékcsaládban implementált védelmi funkciók között túlterhelés, fordított polaritás, kimeneti túlfeszültség, kimeneti rövidzárlat elleni védelem is megtalálható, így a megfelelő védelem biztosított a terhelés, a külső telepek, valamint a tápegység számára is. Az alacsony akkumulátorfeszültségre, és egyéb jelzésekre vonatkozó vezérlőjelek szintén elérhetők.

A 75 W teljesítményű BCS75, a 100 W teljesítményű BCS100, valamint a 155 W teljesítményű BCS155 típusnevű tápegységek burkolata fém, a teljes kimenetet -20 ... +50 °C között tudják biztosítani, és a kimenet bizonyos mértékű csökkentésével egész 70 °C-ig üzemképesek. A 75, és 100 W teljesítményű változatok opcionálisan open-frame kivitelben is rendelhetők. A 90 ... 264 VAC bemeneti feszültségtartományú BCS tápegységek világszerte univerzálisan használhatók, és rendelkeznek EN/UL60950 tanúsítvánnyal is. A tápegységekre szokásosan 3 év garancia vonatkozik.

Az XP Power honlapja

Lambert Miklós

ELEKTRONET szerkesztőbizottság elnöke

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény