FőoldalKonstruktőrVezeték-összekötő csatlakozócsalád diszkrét alkatrészek és csatlakozó nélkül huzalokhoz
2012. június 19., kedd ::

Vezeték-összekötő csatlakozócsalád diszkrét alkatrészek és csatlakozó nélkül huzalokhoz

Az AVX Corporation vezeték-összekötő (WTW - wire-to-wire) csatlakozót mutatott be, amelyet diszkrét alkatrészek, illetve csatlakozó nélküli huzalok összekötésére fejlesztett ki. A 9286 sorozatú WTW csatlakozók nem a hagyományos, 1:1 konfigurációban csatlakoztatják a huzalokat, hanem több huzalt kötegelnek elektromosan, elosztódoboz-szerű működést megvalósítva

A piacon elérhető legtöbb ilyen megoldás csak nagy átmérőjű huzalokat támogat, a 9286 sorozatú WTW csatlakozók azonban 18 ... 26 AWG átmérőjű huzalokhoz használható, akár nyolc becsatlakozási ponttal. Az egyszerű, nyomógombos oldás/rögzítés a huzalok könnyű behelyezését, eltávolítását, illetve cseréjét teszi lehetővé. A 9286 sorozatú WTW csatlakozók újra felhasználhatók, amely az iparban egyedülálló tulajdonság.

A 9286 sorozatú csatlakozók profilmagassága alacsony, a huzalok közötti térköz 4 mm. A csatlakozók a -40 ... +125 °C hőmérséklettartományt támogatják, névleges áramuk 8 A. Egyetlen csatlakozóval különböző átmérőjű huzalok is összeköthetők, a BeCu ötvözetből készült érintkező rendszer kiváló megbízhatóságot garantál. A 9286 sorozatú WTW csatlakozók sokféle alkalmazáshoz felhasználhatók, így például kereskedelmi és ipari terminálokhoz, orvosi eszközökhöz, szilárdtestalapú világítástechnikai eszközökhöz, ipari elektronikai modulokhoz, és vezérlésekhez.

Az AVX Corporation honlapja

Lambert Miklós

ELEKTRONET szerkesztőbizottság elnöke

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény