FőoldalKonstruktőrA szükségletekhez igazítható relé foglalat
2012. május 24., csütörtök ::

A szükségletekhez igazítható relé foglalat

A SOS electronic termékkínálatákban megtalálhatja a Finder 34 sorozatú ultra keskeny reléihez való DIN sínre szerelhető foglalatot is. Ez lehetővé teszi különböző relék használatát, így az illesztő modul egyszerűen hozzáigazítható az adott alkalmazáshoz

Napjaink relé illesztő modul kínálatából nem jelent problémát kiválasztani az alkalmazásnak megfelelő típust. Azonban egy készülék konfiguráció váltásánál sokszor kényelmesebb csak a relé típusát változtatni. A 93.01 sorozatú foglalattal ez gyerekjáték, hiszen a védő és jelző áramköre a bemeneti feszültségek széles skálájára lett tervezve. Így lehetséges 5, 12 és 24 V-os 34.51 sorozatú Finder relék használata. Zöld LED jelzi a vezérlőfeszültség meglétét, a védőáramkör pedig védi a relét fordított polaritás ellen, valamint elnyomja a kikapcsoláskor jelentkező feszültségtüskéket. Sőt, a 93 sorozatú foglalat használatával még DC relé váltóáramú táplálása is lehetséges!

Előnyök/tulajdonságok:

  1. DIN sínre pattintható foglalat, mellyel 3 relétípus használható
  2. beépített védő- és jelzőáramkör
  3. keskeny, 6 A-es relé
  4. 6 kV/8 mm-es átütési szilárdság
  5. -40-től +85°C környezeti hőmérsékleti tartomány
  6. érzékeny 150 mW-os DC behúzó tekercs
  7. kadmiummentes érintkezők
  8. az Európai Unióban készül

A Finder 34 sorozatú reléi 6 A-es, ultravékony relék érzékeny behúzótekerccsel. A tekercs biztonságos leválasztását az érintkezőktől a 6kV-os átütási feszültség garantálja. A Finder 34.x sorozat szerelhető közvetlenül NYÁK-ra, NYÁK foglalatba vagy DIN sínre a fentebb említett foglalat segítségével. Néhány alkalmazásnál előnyös lehet a viszonylag gyors, 5/3 ms-os kapcsolási idő.

Az F93 és F34 adatlapokon további részletek találhatók (angolul).

Kérdéseit bármely Finder termékkel kapcsolatban az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen várjuk.

A SOS electronic kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény