FőoldalKonstruktőrÚj tokozási variánst a sugárzásálló FPGA-khoz
2012. március 06., kedd ::

Új tokozási variánst a sugárzásálló FPGA-khoz

A Microsemi Corporation bejelentette, hogy sugárzásálló, RT ProASIC 3 sorozatú FPGA termékeihez új, CQFP típusú áramköri tokozást fejlesztett ki. A CQFP (Ceramic Quad Flat Pack) tokozástípus bizonyítottan megfelel az időt, repülést és szerelést érintő követelményeknek, továbbá rendkívül kedvező hőmérséklet-állóságú is

A Microsemi RT ProASIC3 FPGA-k az első olyan logikai alaphardverek, amelyek sugárzásállók, újraprogramozhatók és nemfelejtő működést kínálnak. Az áramkörök a kis teljesítményfelvételű, max. 350 MHz órajel-frekvenciájú és max. 3 millió rendszerkapus, űrkutatási és repüléstechnikai alkalmazásokhoz felelnek meg mindenekelőtt. Az áramkörök magfeszültsége 1,2 ... 1,5 V, attól függően, hogy inkább energiatakarékos, vagy nagyteljesítményű üzemre állították be.

Az RT ProASIC3 sorozatú FPGA-k megerősített, biztonságosabbá tett flash technológiára épülnek, és védelmet nyújt a káros sugárzásoktól, amelyek konfigurációs változásokat okozhatnak. E megoldásnak köszönhetően nincs szükség biztonsági célból további kódtárolásra. A korszerű fejlesztőeszközökkel megtámogatott FPGA-kkal gyorsan kifejleszthetők a rendszerek.

A Microsemi több mint 40 éve szolgáltat áramköri megoldásokat az űrkutatási- és repülőipar számára, kínálatában jelenleg több mint 150, ilyen alkalmazásokra teljesen hitelesített termék található meg, beleértve konvertereket, programozható system-on-chip (cSoC) megoldásokat, MOSFET-eket, egyenirányítókat, diódákat, tranzisztorokat stb.

A Microsemi honlapja

Lambert Miklós

ELEKTRONET szerkesztőbizottság elnöke

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény