FőoldalKonstruktőr15 W-os LED-teljesítménymodulok
2011. március 09., szerda ::

15 W-os LED-teljesítménymodulok

Új, teljesítménydióda-bázisú LED-modulokkal bővült a TME kínálata. Ezek legnagyobb előnye a nagy fényerő, amely a színtől függően 407 lm-től 1017 lm-ig terjed

Ilyen magas fényerőt 12 teljesítmény-LED alkalmazásával lehetett elérni. A modulok a következő színekben képesek fényemittálni: zöld, sárga, piros, semlegesfehér és melegfehér. Ennek köszönhetően a világítástervezők érdekes effekteket érhetnek el, amelyeket az erős fényű, különböző színű fényforrások biztosítanak.
A modulok max. 1,4 A erősségű árammal történő megtáplálásra alkalmasak. A tápfeszültség nagysága az adott modultól függ, értéke 7 V-tól 11 V-ig változhat.
Hasábos alakjuk, valamint 3 mm-t alig meghaladó vastagságuk miatt egyaránt használhatók objektumok megvilágítására és világítási célú alkalmazásra. Az egyik legfényesebben világító modulnak számítanak az ilyen kis befoglaló méretű modulok között. A hőelvezetés elősegítése érdekében a modulok hátlapja fémből készül. Mind a "plusz", mind a "mínusz" pólusokat egyesítették, ennek köszönhetően a modulokat nagyon egyszerű egymással párhuzamosan kapcsolni.

A TME honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény