FőoldalKonstruktőrAZ RS Components regionális fejlesztési stratégiájának következő szakaszában belép Kelet-Európába
2011. január 19., szerda ::

AZ RS Components regionális fejlesztési stratégiájának következő szakaszában belép Kelet-Európába

Az RS Components, a világ legnagyobb elektronikai, automatizációs és karbantartási termékeinek magas színvonalú szolgáltatást nyújtó disztribútora (High Service Distributor), bejelentette a kelet-európai piacokra történő belépését. Az RS első lépésben Magyarországon, Lengyelországban és a Cseh Köztársaságban átfogó e-kereskedelmi szolgáltatást indított helyi nyelven és helyi pénznemben. A következő hónapokban további kelet-európai piacokra történő belépésre kerül sor

"Európai szervezetünk sikeres újrastrukturálása fontos tényezőnek számított az elmúlt év pozitív fejlődése szempontjából", mondta Klaus Göldenbot, az RS Components EMEA regionális ügyvezető igazgatója. "Regionális fejlesztési stratégiánk következő lépése a kelet-európai aktivitásunk gyors fejlesztése. Kitűnő szolgáltatásunk és választékunk hozzáférhetővé tételével olyan egyedülálló termékkört kínálunk ügyfeleinknek, amely szélességében és mélységében páratlan. Szándékunk egy szolid, említésre méltó eladási árbevétellel rendelkező üzlet létesítése. Továbbá 5 éven belül el szeretnénk érni a vezető "magas színvonalú szolgáltató" (High Service Level (HSL)) -partner státuszt."

A tökéletesen működőképes magyar, lengyel és cseh weboldalak, amelyeket az RS január 3-án indított el, több mint 500.000 terméket kínálnak az elektronikai, automatizálási és karbantartási termékcsoportból. A rendelt termékek mindegyike még a rendelés napján indul útjára az ügyfélhez. Az RS a mai napig már számos online regisztrációt, ajánlatkérést és rendelést könyvelt el a weboldalakon, melyeket a bad hersfeld-i RS disztribúciós központ sikeresen feldolgozott illetve útjára indított. Területi értékesítő kollégák és multicsatornás marketing-teamek támogatják a kelet-európai terjeszkedés körében történő üzleti tevékenységeket, biztosítván, hogy az ügyfelek ezen országokban ugyanolyan gyors, megbízható és magas színvonalú szolgáltatásban részesüljenek, mint minden más európai piacon, melyeken az RS már korábban megjelent.

Az RS által üzemeltetett piacelemzések kimutatták, hogy a magas színvonalú szolgáltatások (High-Service-Distribution) piaca Közép- s Kelet-Európában több mint 1,5 milliárd Euro értékű. Továbbá, az RS által kiválasztott piacokon az alapvető előfeltételek, mint például az ipari infrastruktúra, már adottak. Mindezen tények arra utalnak, hogy elérkezett az RS számára a megfelelő időpont, hogy a High-Service-Modell-jével sikeres legyen.

Az RS Components-ről
Az RS Components (RS) 1,5 millió ügyfelével a világ legnagyobb elektronikai és karbantartási termékek forgalmazója. A csoport 27 országban található vállalatain és 17 raktárán keresztül a félvezetőktől és az optoelektronikától kezdve az elektromos kéziszerszámokig és személyi védőfelszerelésekig 500.000 terméket forgalmaz. A termék- és szolgáltatásválaszték a termékek teljes életciklusa folyamán támogatást nyújt, a kutatástól és fejlesztéstől a szériagyártás előtti időszakon és a karbantartáson túl a javításig. Az RS naponta 40.000 árut indít útjára, egyazon napon a rendelés felvételével.

Az elmúlt üzleti évben a csoport 972,6 millió font sterlinges forgalmat ért el és a londoni tőzsdén is jegyezve van. Az RS Components és az Allied Electronics az Electrocomponents kereskedelmi márkái.


Az RS Components honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény