FőoldalKonstruktőrA Rutronik és az NJRC forgalmazási megállapodást kötött
2011. január 19., szerda ::

A Rutronik és az NJRC forgalmazási megállapodást kötött

A Rutronik Elektronische Bauelemente GmbH és az NJRC egész Európára kiterjedő franchise szerződést kötött, amely a japán gyártó teljes félvezető portfóliójára kiterjed. A kölcsönös megállapodás alapján a forgalmazó Európán kívüli országokba is szállít NJRC termékeket

A félvezető termék portfóliója tartalmazza az NJRC műveleti erősítőit; vezérlőit, széles bemeneti tartománnyal; komparátorait; opto-elektronikai alkatrészeit; AD konvertereit; LED, VFD és LCD vezérlőit; csakúgy, mint az IC-k és audio megoldások széles körét. Az NJRC legfontosabb cél szegmensei az európai piacok esetében az ipari, az orvosi, az autóipari és a megújuló energia területén, valamint a high-end audio területen vannak. Alapvető fontosságú, hogy az eszközök termék-élettartama hosszú és üzemi hőmérséklet tartományuk a -40 ... 85 ° C-ról -40 ... 125 ° C-ra bővült az autóipari alkalmazások miatt. "Ázsiában még mindig nagyon erős a piaci pozíciónk ezeken a területeken. A mostani művelet hangsúlya az európai és észak-amerikai pozícióink erősítése." mondta Yoshihito Takahashi, az NJRC általános marketing igazgatója. "A Rutronik ideális partner elérni ezt a célt, mert erejével, az iparban és az autóiparban kiterjedt jelenlétével, és a már bizonyított szakértelmével tudja forgalmazni a termékeket a célpiacokon Európában."
"A piacon több mint 50 éve jelen lévő, és a híres 4558-as műveleti erősítő kifejlesztője, az NJRC nagynevű cég az alkalmazásspecifikus és magas hozzáadott értékű analóg termékek területén," mondta Thomas Heel, a Rutronik félvezetők üzletágának marketing igazgatója. "Nem csak, hogy az NJRC is üzemeltet saját lapka öntödét és gyártósort, amit csak a jelentős analóg gyártók kisebb része tesz meg, hanem, széleskörű bipoláris gyártókapacitását kiterjesztette a bi-CMOS és GaAs területre is. Ezért nagyon elégedettek vagyunk, hogy ügyfeleinknek ezen technológiai és kereskedelmi szempontból nagyon vonzó termékeket is kínálhatjuk."

A Rutronik honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény