FőoldalGyártósorPrémium minőségű adagolóalkatrészek
2017. január 16., hétfő ::

Prémium minőségű adagolóalkatrészek

Az adagolás- és ragasztóspecialista Intertronics bejelentette adagolókomponenseinek legújabb generációját, amelyet nem titkoltan a világ élvonalába szánnak. A másnapi szállítás és kedvező ár/érték arányú megoldások minden beszerzési helyzetben jelentős előnyökhöz juttatják a céget

A QuantX™-sorozatot az Intertronics partnere, a Fisnar fejlesztette ki a prémium minőségű, széles körű kompatibilitást nyújtó megoldások iránt mutatkozó piaci kereslet alapján. Az Intertronics ehhez biztosít gyors szállítást, versenyképes árazást és szakértői szintű szakmai támogatást is. A szállított alkatrészek hibátlan adagolási minőséget, hatásfokot és gazdaságosságot kínálnak, magas kihozatallal és minimális selejttermeléssel.

A fecskendők 3 ... 55 cm3 között minden, széles körben alkalmazott űrtartalommal elérhetők, borostyán és fekete színváltozatban egyaránt, a fényérzékeny anyagokkal való kompatibilitás érdekében. A fecskendőket prémium minőségű polipropilénből gyártják, szigorú minőségirányítási rendszerben, hogy a lehető legkisebb ellenállásuk és az uniformitásuk biztosított legyen. A végeredmény tekintetében az adagolás során kialakított pöttyök, vonalak vagy egyéb formátumú dózisok pontossága és a folyamat megismételhetősége szintén kiváló. A fecskendőket ipari szabvány szerinti Luer-záras illesztéssel látták el.

A QuantX-sorozatban kétféle, „Everpress” típusú henger is megtalálható, amelyek egyenletes nyomás kifejtését és a folyadékok/gázok hengerben tartását is garantálják. A QuantX hengeradapterek kényelmes lehetőséget biztosítanak az adagolásvezérlőhöz való gyors csatlakoztatásra és a henger optimális szigetelésére.

Az Intertronics honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény