FőoldalArchívumSIMLITE GSM-modul az Expander GSM-től
2010. április 19., hétfő ::

SIMLITE GSM-modul az Expander GSM-től

Az Expander GSM "SIMLITE" mindegyik mobiltelefon-hálózattal kompatibilis.DIN-sínes szerelésre fejlesztették ki. Öt (ezen belül kettő 2k2 paraméterezett), gazdagon konfigurálható, NO/NC GND, VC+, reszetelhető impulzusú számlálós típusú bemenettel rendelkezik, valamint három 10 A/230 V-os relékimenettel (integrált I-O logikával), egy OC-típusú kimenettel, amelyek csengőhanggal és hozzáférési kóddal biztosított SMS-sel is vezérelhetők, valamint egy beszédszintetizátor vagy külső mikrofon csatlakoztatására szolgáló bemenettel

A hőmérséklet mérése, ill. a termosztát funkciója CT-2-es szenzorokkal (max. 2 db) biztosított -55 °C-tól +120 °C-ig terjedő tartományban. Egy modulhoz öt, különböző jogosultságú felhasználó rendelhető. Szerkezeti kialakítása lehetővé teszi a paraméterek változtatását, valamint SIM-kártyáról történő irányítást, amelyet a felhasználó mobiltelefonjában helyeznek el. A berendezés paramétereinek programozása PC segítségével történik. Alkalmazási területek: vezérlés tápellátásának, berendezések megfelelő működésének, adat- és egyéb médiatranszferek felügyeleti rendszerei, hőmérséklet mérése és szabályozása, egyszerű ingatlanok és gépjárművek riasztórendszereinek felügyelete. A berendezés mindenhol alkalmazható, ahol a magas szintű biztosítás és kontroll követelménye problémamentes, könnyű kezelhetőség igényével párosul. Egyszerű, kompakt és átgondolt konstrukciójának köszönhetően a PC.EXPANDER GSM "SIMLITE" tökéletesen helytáll azokban az esetekben, amelyeknél bonyolult telemetriai modulrendszerek kiépítése műszaki és gazdasági szempontok miatt nem indokolt.
A TME egyike az európai élenjáró elektronikai, elektrotechnikai alkatrész- és műhelyfelszerelést forgalmazóknak. A Transfer Multisort Elektronik kínálatában Önök az alábbi termékcsoportokat találják: félvezetők, passzív elemek, csatlakozók, vezetékek és kellékeik, elektrotechnika-, automatika-elemek, energiaforrások, fény és hang, műhelyfelszerelések, mechanika és számos egyéb. A kínált termékek között megtalálhatják a legismertebb elektronikai komponensgyártók termékeinek többségét.

További hírek az Alkatrészvilág rovatból

Új 3G Cinterion modul - EU3

A Sharp MiniZeni LED-család: kompakt méretek, kis profilmagasság, nagy fényerő és költséghatékonyság

BTM-sorozatú Bluetooth-modulok a TME kínálatában

Az RFMD továbbfejleszti a 3G mobil távközlésre készült adómodul-családját

Az Intersil bemutatta legújabb, sugárzásálló PWM vezérlőit nagy megbízhatóságú teljesítménykonverter alkalmazásokhoz

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény