FőoldalArchívumXilinx CoolRunner-II CPLD fejlesztőkészlet az alacsony fogyasztású alkalmazásokhoz
2008. szeptember 01., hétfő ::

Xilinx CoolRunner-II CPLD fejlesztőkészlet az alacsony fogyasztású alkalmazásokhoz

A Xilinx CoolRunner-II CPLD fejlesztőkit A Xilinx legújabb CoolRunner-II CPLD Starter Kit (SK-CRII-L-G) teljes körű megoldást nyújt a kisfogyasztású logikai hálózatok kifejlesztéséhez. A panelon a 256 makrocellás CPLD-n kívül nyomógombok, kapcsolók, LED-ek, 4 karakteres, hétszegmenses LED-kijelző, változtatható frekvenciájú oszcillátor, ADC, USB kontroller és bővítőcsatlakozók találhatók.


Az ADC a hőmérséklet- és áramfelvétel monitorozásához szükséges, amelynek eredménye a PC-n egy grafikus interfészen keresztül figyelhető meg. A panelon található – mini USB csatlakozón keresztül – adatátvitelt bonyolíthatunk le a PC és a CPLD között, programozhatjuk a céleszközt, valamint az egész panel tápellátását biztosíthatjuk a PC-ről. A panelon természetesen szabványos JTAG- csatlakozó is található, amely a céleszköz JTAG-letöltőn keresztüli konfigurálását teszi lehetővé.
A négy, raszterosztású 2X6-os csatlakozó által különböző gyári és saját készítésű perifériamodulok csatlakoztathatók a panelhez. Ilyen kiegészítő periféria a csomag részét képező 2X16 karakteres LCD-modul. A mellékelt CD-ROM a műszaki kézikönyvön felül számos hasznos leírást és mintaalkalmazást is tartalmaz.

További információért klikkeljen ide!

Kovács Péter

Az Elektronet magazin főszerkesztője...

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény