FőoldalÜzletIsmét indul az MVM Edison startup verseny
2020. február 11., kedd ::

Ismét indul az MVM Edison startup verseny

Február végéig jelentkezhetnek a fejlesztők az idén negyedik alkalommal megrendezendő MVM Edison startup versenyre

A pályázatokat idén új kategóriákban is várja az MVM Csoport. A jövő energetikáját meghatározó innovációkon kívül a jövő otthonaira, városaira, a digitális infrastruktúrára, illetve a pénzügyeket forradalmasító fintech megoldásokra vonatkozó újító ötletekkel is nevezhetnek a fejlesztők.

A MVM Csoport az országhatárokon belülről és kívülről is várja startupok, spinoffok, kis- és középvállalkozások, valamint felsőoktatási hallgatók és magánszemélyek innovatív ötleteit a negyedik MVM Edison startup versenyre – a jelentkezés feltétele a magyar állampolgárság, lakóhelytől függetlenül.

Kóbor György, az MVM Zrt. elnök-vezérigazgatója a versennyel kapcsolatosan elmondta, hogy az MVM Csoport számára kiemelten fontos a folyamatos innováció, a jövő megoldásainak fejlesztése, illetve a tehetségek támogatása. A korábbi évek tapasztalatai alapján éppen ezért bővítették ki az MVM Edison startup versenyben érintett kategóriák körét. Az energetika, mint az egyik leginnovatívabb iparág ma már nem választható el a digitalizációtól, a fintechtől, de az okos városok, okos otthonok fejlesztésétől sem. A versennyel a cég célja, hogy ezen ökoszisztéma minden elemére találjanak hathatós, újító fejlesztéseket.

A legjobbak az értékes nyeremények mellett esélyt kaphatnak egy akár ötvenmillió forintos magvető befektetésre is.

Az MVM Edison startup verseny honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény