FőoldalÜzletÚj vezető a Telenor Magyarország vállalatfejlesztési divíziójának élén
2015. július 01., szerda ::

Új vezető a Telenor Magyarország vállalatfejlesztési divíziójának élén

Ole Bjørn Sjulstad norvég szakember, a Telenor Csoport oroszországi irodájának éléről érkezik Törökbálintra. Mielőtt 2000-ben a Telenorhoz csatlakozott volna, Sjulstad tíz évet töltött az olaj- és gáziparban, egy ideig az Egyesült Államokban. Mérnöki diplomával rendelkezik, és az it-szektorban kezdte pályafutását, ahol hat évig dolgozott. 2004-ben érkezett a Telenor norvég központjába

A Telenornál először az ázsiai regionális iroda vezetéséért felelős alelnök, majd ügyvezető igazgató volt. 2009-ben bízták meg a Telenor moszkvai irodájának vezetésével. Nős, három gyereke már felnőtt.

„A legfontosabb, amit a társadalomért tehetünk, ha mindenki számára elérhetővé tesszük a Hipernetet, hiszen ezáltal fejlődnek a vállalkozások, növekszik a gazdaság, és így segíthetjük, hogy ügyfeleink megvalósíthassák céljaikat. Ehhez fejlesztésekre és komoly befektetésekre van szükség, melyek feltétele a stabil szabályozási és üzleti környezet. Új pozíciómban minden erőmmel azon leszek, hogy ez a környezet kedvező kereteket biztosítson az innovációhoz és a fejlesztéshez, hogy valóra válthassuk a magyar társadalom számára a mobiltechnológia ígéretét. A Hipernettel támogatott Hipersuli oktatási kezdeményezés jó példa arra, miként segíthet a kormányzati intézmények, a szakértők, a civil szervezetek és a Telenor közötti együttműködés megvalósítani ezeket az előnyöket" – fejtette ki Ole Bjørn Sjulstad.

Az új vállalatfejlesztési vezérigazgató-helyettes Klausz Ferencet váltja, aki áprilistól egy új nemzetközi projektet vezet alelnöki pozícióban a Telenor norvégiai központjában.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény