FőoldalÜzletÚj kereskedelmi igazgató a HP Magyarországnál
2014. május 14., szerda ::

Új kereskedelmi igazgató a HP Magyarországnál

A továbbiakban Ormosi Viktor felel a vállalati stratégiai projektek megvalósításáért, feladata a HP vezető pozíciójának erősítése a magyar piacon, valamint a meglévő ügyfélkör stabilizálása és bővítése

Ormosi Viktor 1998-ban csatlakozott az információs technológiai szolgáltatásokat nyújtó EDS Magyarország csapatához. Üzletág vezetőként ő felelt a kiemelt ügyfeleknél bevezetett technológiai megoldások és alkalmazások menedzseléséért, feladatai közé tartozott az IT és üzleti folyamat tanácsadás, valamint üzleti és pénzügyi operatív támogatás. Az EDS felvásárlását követően 2009 óta a HP vállalati szolgáltatások üzletág értékesítési igazgatójaként számos hazai informatikai outsourcing üzletet valósított meg.

Az új igazgató így nyilatkozott az általa vezetett kereskedelmi csapat céljairól és a rájuk váró feladatokról: „A HP világszinten élen jár a legújabb, üzletvitelt támogató technológiai megoldások fejlesztésében és alkalmazásában. A magyar piacon jelentkező üzleti és informatikai kihívásokra az áttörést hozó, innovatív konstrukciók bevezetése és kialakítása a válasz. A felhő alapú szolgáltatások és a vállalati biztonság kiemelt hangsúlyt kap a közeljövőben, ugyanakkor kiemelt célunk a hálózati megoldások és a technológiai konzultációs szolgáltatások területén elért piaci részesedésünk növelése is."

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény