FőoldalÜzletDúskál a szabadalmakban a Xerox
2013. december 23., hétfő ::

Dúskál a szabadalmakban a Xerox

A napokban a Xerox kitüntette az eltelt időszak legsikeresebb saját innovátorait, akik a találmányaikkal rengeteget adtak hozzá az iparág fejlődéséhez, a Xerox piavezető pozíciójának megőrzéséhez

Barry Mandelt az Eagle Award-at kapott, akihez több mint 100 szabadalmi jog köthető a Xeroxnál.
Anne Mulcahy Inventor Award-dal ismerték el az elmúlt évek legkreatívabb fejlesztőit. Ők az alábbiak:

  • Jin Wu eddig 303 szabadalmat fejlesztett. Jelenleg elsősorban a tudósutánpótlásnak szenteli figyelmét.
  • David Gervasi a nyomat fixálási technológiát kutatja. Mostanáig 70 szabadalmi jog tartozik hozzá. Számos olyan projektben vett részt, amelyek a nyomat minőséget javították a nyomtató rendszerekben.
  • Jason Tsongas a Xerox Information Management munkatársaként 2012 és 2013 között 50 találmányt jegyeztetett be.
  • Jim Spence a mechanikus rendszerek az egyik vezető mérnöke. Fontos szerepet játszott számos Xerox technológia kifejlesztésében, illetve az iGen, Nuvera, és a CiPress termékek dizájn kialakításában. Jelenleg 29 szabadalmi joggal rendelkezik.
  • Mike Jones főmérnök és dizájn menedzser a szilárd tinta termékfejlesztő csoportnál dolgozik. 21 éve a Xerox munkatársa és eddig 20 szabadalmi jogot jegyeztetett be.
  • Francis Tse az Advanced Technology menedzsere. 2012-ben 10 szabadalmat tett le az asztalra. Találmányai széles skálán mozognak. A színes képalkotástól a képtároláson át a biztonságos adattárolásig sok részterülettel foglalkozik.
  • Alvaro Gil 2005-ben csatlakozott a Xerox Research Center Webster-hez és 35 szabadalmi jog köthető hozzá. A színes nyomtató rendszerekben való kutatómunkájának gyümölcse a state-of-the-art színes nyomtatás, amely az iGen termékek sikeréhez vezetett.
  • Martin Maltz immár 45 éve dolgozik a Xeroxnak. Mai napig a világ egyik legnagyobb szakértője a xerografikus fizika és a képminőség területének. 2012-ben érte el az 50. szabadalmi jogát.
  • Sudhendu Rai a Xerox Lean Document Production (LDP) megoldások vezetője. 2012-ben és 2013-ban is 13 szabadalmi jogot szerzett, így összesen 53 köthető a nevéhez.
  • Steve Harrington a Technology Assessment Office (TAP) vezetője 32 évet töltött a Xerox-nál és idén vonul nyugdíjba. Eddig több mint 156 bejegyzett szabadalmi joggal rendelkezik főként a digitális képalkotás területén.

A Xerox honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény