FőoldalÜzletSebességet vált szélesformátumban a Xerox
2013. július 12., péntek ::

Sebességet vált szélesformátumban a Xerox

Minden eddiginél nagyobb sebességgel készti el a nagyméretű nyomtatványokat a Xerox új szélesformátumú berendezése, a Wideformat IJP 2000

Az IJP 2000 újabb mérföldkövet jelent a Xerox számára. A készülék minden más, hasonló típusú szélesformátumú géphez képest negyvenszer gyorsabban gyártja a nyomtatványokat. A számok nyelvére lefordítva ez azt jelenti, hogy az IJP 2000 hat másodperc alatt nyomtat ki nagy felbontásban színes, 70x100 centiméteres posztereket, vagyis 20 perc alatt akár 200 nyomatot is elkészíthetünk ebből a méretből, illetve egy 10 méter hosszúságú transzparens egy perc alatt készül el. Az IJP 2000 ezt az egyedülálló sebességet elsősorban a rögzített nyomtatófejeknek köszönhetően éri el, amely kevesebb karbantartási igényt is eredményez. Továbá a berendezés a Xerox szabadalomnak és fejlesztésnek számító szilárd tinta használatával vibráló, precíz színeket visz fel a nyomatokra, a nyomathordozó pedig szinte bármilyen méretű, illetve típusú anyag lehet, így a berendezés akár filmre, vagy textilre is nyomtat.

A megszakításmentes, gördülékeny munkafolyamatokat szoftveres oldalról a Caldera GrandRIP+ segíti, amely maximális sebességen működteti a gépet a nyomatok készítése közben. Kezelése a lehető legegyszerűbb, hogy gyorsan megtanulható legyen a használata. A gép rendelkezik egy színegyeztető modullal is, amellyel egységesíthetők a színek a különböző nyomathordozókon és munkafajtákon. Opcionálisan választható az IJP2000-hez a Xerox Freeflow VI Design Express szoftvercsomag is, amely gyorsan és hatékonyan személyre szabja az elkészítendő nyomatokat.

A Xerox Wideformat IJP 2000 idén júliustól elérhető Magyarországon is.

A Xerox honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény