FőoldalÜzletÚj multifunkciós nyomtató a KKV-k hatékonysága jegyében
2013. április 18., csütörtök ::

Új multifunkciós nyomtató a KKV-k hatékonysága jegyében

A Xerox új, kifejezetten KKV-k számára fejlesztett multifunkcionális berendezést és nyomtatót jelentett be. A Xerox WorkCentre 6605 Color multifunkciós berendezés és a Xerox Phaser 6600 színes nyomtató dokumentumkezelési, megosztási és védelmi funkciói révén a KKV-k maximalizálhatják IT-beruházásuk megtérülését

A WorkCentre 6605 MFP egyszerűsíti a KKV-k mindennapi dokumentumkezeléssel kapcsolatos munkafolyamatait, beleértve a faxolást és a szkennelést is. A WorkCentre 6605 MFP-vel azonos nyomtató modult, kiegészítőket és kellékanyagokat használó Phaser 6600 pedig a nyomtatási folyamatokat teszi gördülékenyebbé. Mindkét eszköz alkalmas színes marketing anyagok, például brossúrák, flyerek vagy prezentációk nyomtatására. A berendezések – tekintettel a helyszűkével küzdő irodák igényeire – kisméretűek.

A berendezések további előnyei a KKV-k számára:

  • Dokumentumvédelem: a Secure Print használatával a dokumentumkezelési feladatok végrehajtása egy felhasználói azonosító (PIN-kód) megadásához köthető a WorkCentre 6605 MFP esetében.
  • Vezeték nélküli és könnyen használható: a Phaser 6600 és a WorkCentre 6605 MFP esetében egyaránt elérhető opcionális vezeték nélküli adapter segítségével az iroda bármely pontjáról egyszerűen elindíthatóak a dokumentumkezelési feladatok. A berendezések nagyméretű színes érintőképernyője egyszerűvé teszi a navigálást a menüben és információt ad többek között az éppen aktuálisan futó feladatokról és a festékkazetták állapotáról is.
  • Sebesség és hatékonyság: a berendezések percenként 36 oldal kinyomtatására képesek, és papírtálcájukra több száz ív papírlap helyezhető.
  • Egyszerű feldolgozás: az MFP szkennelt fájljai automatikusan megoszthatóak e-mailen vagy lementhetőek egy hálózati könyvtárban vagy egy pendrive-on.

Továbbá a WorkCentre 6605-rel, a beépített színkezelési technológiái révén – beleértve a Pantone Color és a True Adobe PostScript 3-at – professzionális kivitelű marketing anyagokat készíthetünk. A Xerox olajmentes EA Tonere és Photo Mode-ja segítségével a képeink és grafikáink élénk és élethű színeket kapnak normál és újrahasznosított papíron egyaránt.

A Xerox honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény