FőoldalÜzletAz Albacomp csődvédelmét kért
2012. március 13., kedd ::

Az Albacomp csődvédelmét kért

Az Albacomp IT Informatikai Zrt. hétfőn bejelentette, hogy a finanszírozó bank nem hosszabbította meg a lejáró hitelszerződést, ezért a társaság működése finanszírozhatatlanná vált

A cég annak érdekében kért csődvédelmet, hogy likviditási helyzetét rendezni tudja, célja a szállítókkal, hitelezőkkel történő sikeres csődegyezség megkötése és a társaság ingatlankezelőként való további működtetése.
A közlemény szerint a csődvédelem nem befolyásolja az Albacomp RI Rendszerintegrációs Kft. működését, mivel ez a kft. teljesen független a már ma is szinte kizárólag vagyon és ingatlankezelést végző zrt.-től. A kft. 2008-as alapítása óta nyereséges, most is jelentős rendelésállománnyal rendelkezik és az elmúlt egy évben több mint 20 százalékos árbevétel növekedést ért el - áll a közleményben.

A Cégkomplex Céginfo szerint 2010. december 31-én a társaság törzsrészvényeinek száma 208.970 darab volt, névértéke 2.500 forint. A magyar tulajdonban lévő vállalat jegyzett tőkéje 2010. december 31-én 522,4 millió forint volt, dolgozóinak száma 263.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény