FőoldalRendszerintegrátorAz új intelligens épületfelügyeleti eszköz jelentős energiamegtakarítást és kibocsátáscsökkentést tesz lehetővé
2023. június 20., kedd ::

Az új intelligens épületfelügyeleti eszköz jelentős energiamegtakarítást és kibocsátáscsökkentést tesz lehetővé

Az ABB Ability™ Building Analyzer megjelenésével hatékony új eszköz került a kereskedelmi célú épületek létesítmény- és energetikai vezetőinek kezébe, mellyel az épülethasználat és a károsanyag-kibocsátás mértéke elemezhető. Az új digitális megoldás segítségével átfogó és konkrét intézkedéseket megalapozó betekintés nyerhető a költségek csökkentése, az energiahatékonyság javítása, az időmegtakarítás és a magasabb kényelmi szint elérése érdekében. Mindezek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy fontos lépéseket tegyen az épület dekarbonizációja felé vezető úton.

Beth Ray, az ABB Electrification üzletág Smart Buildings Divízióján belül a Global Digital Solutions Portfolio kereskedelmi épületekért felelős vezetője a következőket mondta ezzel kapcsolatban: „A világban megtermelt összes energia több mint 30%-át épületek és építkezések emésztik fel, és ugyanitt termelődik a globális CO2-kibocsátás közel 40%-a is. Az elővételi adatok alapján már most sikeresnek mondható új ABB Ability™ Building Analyzer közvetlen választ ad a napjaink energetikai kihívásai és az energiaköltségek csökkentésének szükségessége által meghatározott felhasználói igényekre. Ez az intuitív, átfogó és könnyen hozzáférhető digitális eszköz nemcsak a költségek ellenőrzését teszi hatékonyabbá, hanem a kiindulási értékek meghatározásával és az adott épület dekarbonizációja felé vezető út kijelölésével akár 20%-kal is csökkentheti az épület energiafogyasztását.”

A világszerte több országban piacra kerülő Building Analyzerrel az összes fontos épületüzemeltetési információ központosíthatóvá válik, olyan elemzéseknek engedve ezzel teret, amelyek további fejlesztési lehetőségek feltárására lehetnek alkalmasak. Szinte bármilyen adatforrásból és korlátlan számú adatpontból valós időben követi nyomon az épületadatok (kihasználtság, berendezések üzemideje, hőmérsékleti értékek és költségek) és a közműszolgáltatások (áram, gáz, víz, gőz) igénybevételének alakulását.

Azok a létesítmény- és energetikai vezetők, akiknek teljesíteniük kell a költségvetési és energetikai célokat, időt és pénzt takarítanak meg, ha használják a Building Analyzer által biztosított részletes adatokat, mélyelemzéseket, célmeghatározásokat, hőtérképeket, valamint riasztási és jelentéskészítő funkciókat, ugyanakkor holisztikus képet kapnak a kereskedelmi épületeik portfóliójáról világszerte.

Az ABB Ability™ Building Analyzer felhőalapú szolgáltatásként biztonságos internetkapcsolaton keresztül nyeri ki a rendszerekbe integrált mérőórák és érzékelők által gyűjtött épületadatokat. Gyártófüggetlen, nyitott és rendkívül rugalmas, bármilyen méretű és bármilyen bérlőprofillal rendelkező kereskedelmi célú épület esetében alkalmazható, ezenkívül lehetővé teszi, hogy a felhasználó a Föld bármely pontjáról csatlakozzon a szolgáltatáshoz. Ez az épületautomatizálási eszköz egyszerű beépítést és üzembe helyezést kínál, ezenkívül támogatja a jogszabályoknak, az iparági szabványelőírásoknak és a vállalati fenntarthatósági céloknak való megfelelést.

További tájékoztatásért kattintson ide: ABB Ability™ Building Analyzer

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény