FőoldalRendszerintegrátorDigitális multiméter beépített hőképalkotással
2019. október 21., hétfő ::

Digitális multiméter beépített hőképalkotással

Az RS Components bemutatta első saját márkás RS PRO digitális multiméterét (DMM), amely beépített hőlépalkotóval rendelkezik. Az RS-9889 hőképalkotó multiméter biztonságos távolságból lehetővé teszi a hő-túlterhelési problémák felismerését elektromos berendezésekben, mindenféle fizikai érintkezés nélkül

Az RS-9889 hőképalkotó DMM egy többfunkciós kézi készülék, amely – az RS PRO termékkörébe tartozó egyéb termékekhez hasonlóan – a tartósságot és megbízhatóságot ötvözi a kiváló ár-érték aránnyal. Alkalmazások széles köréhez használható az ipari automatizálási ágazatra jellemző intelligens gyártástól az olyan általános villamossági feladatokig, mint az aljzatok és lámpák vizsgálata vállalati biztonsági auditok és otthoni felújítások során.

Az RS-9889 egy digitális multiméter – amely olyan áramköri paramétereket mér, mint a feszültség, áramerősség és ellenállás – infravörös hőképalkotó kamerával, amely lehetővé teszi elektromos részegységek forró- és hidegpontjainak meghatározását megtekinthető termogramon.

Az RS-9889 hőképalkotó maximum, minimum és központi szálkereszt célzást tesz lehetővé, segítve a felhasználót a kívánt hőmérsékleti tartomány meghatározásában és mérésében. A Bluetooth Low Energy (BLE) csatlakozás lehetővé teszi a hőképek gyors megosztását más eszközökkel a Thermview+ alkalmazás segítségével.
A hőképalkotó 2,8 hüvelykes TFT LCD képernyővel rendelkezik 80×80 képpontos infravörös felbontással, 21°×21° betekintési szöggel, 0,1 °C/100 mK értéknél kisebb termikus érzékenységgel (NETDvagy zaj-ekvivalens hőmérséklet-különbség), gyors, 50 Hz-es hőkép frissítéssel, 20 ° és 260 °C közötti tárgyhőmérséklet-tartománnyal, 8–14 μm-es spektrumtartománnyal és ±2 °C, vagy ±2% leolvasási pontossággal.

A sokoldalú RS-9889 olyan funkciókkal is rendelkezik, mint a dióda, ellenállás és szakadásvizsgáló, hangjelzővel van ellátva, és akár 1000 °C hőmérsékletig tud hőmérsékletet mérni K típusú termoelem párral. Az AC és AC+DC feszültség és az áramerősség valódi RMS.

Pehelykönnyű hordozható eszközként, amely lehetővé teszi a mobil munkát, az RS-9889 csupán 80×58×195 mm méretű és 540 g tömegű. Mostantól megtalálható az RS kínálatában az európai, közel-keleti és afrikai, valamint az ázsiai csendes-óceáni térségben.

Az RS Components kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény