FőoldalRendszerintegrátorVezeték nélküli kapcsolat a frekvenciaváltóhoz
2018. december 19., szerda ::

Vezeték nélküli kapcsolat a frekvenciaváltóhoz

A VLT Wireless Communication Panel LCP 103 egyszerű üzembe helyezést és karbantartást tesz lehetővé. Ezenkívül segít optimalizálni a működést és a távoli energiamenedzsmentet

A DANFOSS VLT® Wireless Communication Panel LCP 103 központja a MyDrive® Connect segítségével kommunikál, ami iOS és Android alapú intelligens eszközökre is letölthető alkalmazás. A MyDrive® Connect teljes hozzáférést biztosít a frekvenciaváltóhoz, megkönnyítve az üzembe helyezést, az üzemeltetést, a felügyeletet és a karbantartást. Mindez intelligens hibaelhárítást tesz lehetővé, jobb felhasználói élményt és végső soron energiamegtakarítást eredményez.

A DANFOSS VLT® Wireless Communication Panel LCP 103 beépített LED-eken keresztül jelzi ki a frekvenciaváltó aktuális állapotát (Be, Figyelmeztetés, Riasztás, WiFi csatlakoztathatóság). A részletes információk az intelligens eszközökről a MyDrive® Connect segítségével érhetők el állapotüzenetek, indulómenük és riasztási/figyelmeztető események formájában. Az adatok ezenkívül vizuálisan is megjeleníthetők, amik a frekvenciaváltók múltbeli viselkedését dokumentálják. Az aktív pont-pont vezeték nélküli kapcsolatot kihasználva a karbantartó személyzet valós idejű hibaüzeneteket kaphat az alkalmazáson keresztül, így gyorsan reagálhat a lehetséges problémákra és csökkentheti az állásidőt.

A meghajtóparaméterek másolatai a VLT® Wireless Communication Panel LCP 103 belső memóriájában, vagy a modern LCP másolási funkcióval bármilyen intelligens eszközön tárolhatók. A napló részletei a MyDrive® Connect segítségével meg is oszthatók, így a szervizcsapat megfelelő támogatást nyújthat a hibaelhárításhoz. A biztonságos vezérlési paraméter lehetővé teszi, hogy a felhasználó meghatározza a frekvenciaváltó működését üzemzavar, vagy az alkalmazásról a frekvenciaváltóra történő adatvesztés esetén.

A széles Danfoss termékportfólió az energiaforrásoktól a hőrendszereken és a hatékony hőelosztáson át egészen a pontos hőmérséklet-szabályozásig terjed. Az új VLT® Wireless Communication Panel LCP 103 a Danfoss minden kompetenciáját magába foglalja és vezeték nélküli kommunikációs képességeket biztosít az alábbi frekvenciaváltókhoz:

  1. VLT® HVAC Drive FC 102
  2. VLT® Refrigeration Drive FC 103
  3. VLT® AQUA Drive FC 202
  4. VLT® AutomationDriveFC 301/FC 30
  5. VLT® Lift Drive LD 302
  6. A Danfoss honlapjawww.danfoss.com

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Led technológia

Led technológia

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény