FőoldalRendszerintegrátorÚj, sokfunkciós folyamatkalibrátor
2016. október 24., hétfő ::

Új, sokfunkciós folyamatkalibrátor

Az új Tecpel CL-327A egy elemes táplálású, kézi folyamatkalibrátor, amellyel a folyamatmérnökök változó jelek szimulációját és generálását is végezhetik. Az ipari szektorban és laboratóriumokban is széles körben használnak olyan kimeneti jeleket, mint egyenfeszültség és egyenáram, elektromos ellenállás, frekvencia, impulzus, illetve eszközöket, mint analóg transzmitterek, termoelemek, RTD-k stb., amelyekhez mind szükséges egy olyan eszköz, amivel e rendszerek és műszerek kalibrációja elvégezhető. A megfelelő minőségben és sebességgel elvégzett munka az alkalmazás során ilyen környezetben rendkívül hamar megtérül

A Tecpel CL-327A kimeneti alappontossága akár 0,02%, a megjelenített értékeknél a pontosság 6 digit. Az eszköz-
kimeneti funkció DC-feszültség és -áram, ellenállás, analóg transzmitter, termoelem, RTD, frekvencia, impulzus, kapcsoló ki/be. Az egyenáramú kimenet a manuális léptetés 25 és 100%-át, automatikus léptetést és automatikus felfutási funkciót támogat, a termoelem-kimenet nagy pontosságú, automatikus hidegátmeneti kompenzálást és °Cvagy °F-egységben történő kijelzést tesz lehetővé. A hőmérséklet-kalibrálás pontossága ±0,2 °C, a műszer nagy méretű LCD-je pedig több adat egyidejű megjelenítését is lehetővé teszi (pl. egyenáram és százalékos érték, termoelem- és hőmérsékleti értékek, vonatkozó indexálási értékek stb.). A széles funkcionalitáshoz kiváló kezelhetőség és működési teljesítmény társul.

A CL-327A működési hőmérséklet-tartománya 0 ... 50 °C (≤80% RH kondenzáció nélkül), illetve 40 ... 50 °C (≤70% RH), a tárolási hőmérséklet pedig –25 ... 60 °C (90% RH kondenzáció nélkül).

A 205×95×42 mm méretű, kb. 500 g tömegű eszköz kétrészes, szegmentált, fehér LED-es háttérvilágítású LCD-vel rendelkezik, 4 db 1,5 V-os AAA-méretű elemről működik, és 0 ... 60 perces intervallummal támogat automatikus lekapcsolást.

A Tecpel honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény