FőoldalRendszerintegrátorKábelfarmok automatizált tesztelésére
2016. április 14., csütörtök ::

Kábelfarmok automatizált tesztelésére

A Telebyte bejelentette a Model CFA-24 nevű, transzparens működésű kapcsoló-megoldását kábelfarm-automatizálási feladatokra. Jelenleg ez az egyetlen olyan megoldás a piacon, amely hivatalosan támogatja a Broadband Forum-féle ID-337 és TR-249 szerinti méréseket

A 24 csatornás, elektromosan semleges eszközzel akár 24 bemeneti kábelfarmvonal kapcsolható öt különböző rézhurok-szegmensre. A maximum 212 MHz frekvenciát támogató CFA-24 kiváló teljesítménye és transzparens viselkedése laboratóriumi minőségű VDSL2 Vectoring (beleértve a Profile 17a és Profile 35b teszteket), vagy G.fast eszközök tesztelését teszi lehetővé minden olyan esetben, ahol a pontosság rendkívüli jelentőségű.

A CFA-24 a cég első olyan megoldása, amelyet több rézhurokszegmens programozott vezérlésére fejlesztett ki. A vonalhosszúság és -növekmények beállítása újrakábelezés nélkül lehetséges. A felhasználó egyszer létesíti a csatlakoztatásokat, majd vált a hurokszegmensek között (illetve megkerüli őket), igény szerint egy webböngésző segítségével. A mérésautomatizáláshoz szükséges vonalhosszúság beállítása távvezérlési parancsok segítségével lehetséges. A rendszer további funkciói között megtalálható a mikromegszakítások kezelése és az előfizetői (fordított) táplálás támogatása is (a G.fast eszközökhöz).

A Telebyte honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény