FőoldalRendszerintegrátorTeljesen integrált, vezeték nélküli kommunikációs modul
2015. május 05., kedd ::

Teljesen integrált, vezeték nélküli kommunikációs modul

A Moxa bejelentette új, integrált, vezeték nélküli egységét TAP-6226 típusnév alatt. Az újdonság tartalmaz két hozzáférési pontot, egy menedzselt optikai szálas kapcsolót, valamint egy széles tartományú AC/DC tápegységet. Az IP68 paraméterű külső burkolaton rázkódás- és ütésálló M12 csatlakozók kaptak helyet, így minden tekintetben megfelelnek a célalkalmazásnak szánt vasúti környezet követelményeihez

A TAP-6226-ban a Moxa új generációs, kontrolleralapú „Turbo Roaming" technológiája működik, és végzi az olyan alkalmazások kezelését, mint a kommunikációalapú vonatvezérlés (CBTC). A TAP-6226 képes akár négy PoE eszköz tápellátásra is, mialatt a Turbo Chain technológia a megbízható LAN-kapcsolat fenntartásáért felel.

A TAP-6226 az IP68 besorolású burkolat alatt tartalmaz 2 db kétsávos, IEEE 802.11a/b/g kompatibilis rádiós modult. A kontrolleralapú Turbo Roaming technológiát két, Turbo Chain technológiás optikai szálas port, valamint 4 db, M12 csatlakozós Power-over-Ethernet (PoE) port egészíti ki. A nagy teljesítményátvitelre és ezzel nagyobb távolságok áthidalására is alkalmas modul működési hőmérséklet-tartománya -40–75 °C, és kielégíti az EN 50155 szabvány követelményeit.

A Moxa honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény