FőoldalRendszerintegrátorHáromdimenziós optikai mérőrendszer felületek mérésére
2015. február 26., csütörtök ::

Háromdimenziós optikai mérőrendszer felületek mérésére

Az InfiniteFocus egy nagy pontosságú, rugalmas és rendkívül nagy sebességű, háromdimenziós optikai mérőrendszer. A felhasználókat a háromdimenziós mikro-koordináta- és felületi egyenetlenség-mérés segíti, amely egyetlen rendszerben került megvalósításra. A mérhető felületek választéka a LED-es körfénynek köszönhetően közel korlátlan. A nagy felbontású és nyomon követhető mérések nagy megismételhetőséggel állnak rendelkezésre

A releváns felületi képződményeket mindössze egyetlen, többfunkciós mérőszenzor méri. A mérési paraméterek optimális beállítása többnyire automatikusan történik. Több, különböző munkacsoportban dolgozó felhasználó különböző anyagokon is használhatja a rendszert, az automatikus beállításoknak köszönhetően egyszerűen és nagy magabiztossággal. Az InfiniteFocus közel teljesen karbantartásmentes, könnyen telepíthető és nincs szükség a működtetéshez vezérelt atmoszférára.

A szerszámkészítő iparban az InfiniteFocus globális standardnek tekinthető a minőségirányításban. A minőségbiztosítás és gyártás közbeni mérések teljes körűek az InfiniteFocus használatával, amellyel az anyaggyártás és folyamatoptimalizálás során is teljes eredmények érhetők el. Az InfiniteFocus ideális kelléke a gépjárműipari, orvosi eszközgyártási, gyógyszeripari, elektronikai minőségirányításban is.

Az Alicona honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény