FőoldalRendszerintegrátorHameg oszcilloszkópok – további 2 hónapig kedvezményes áron
2013. szeptember 19., csütörtök ::

Hameg oszcilloszkópok – további 2 hónapig kedvezményes áron

13-09-3-0A „-15% mindenre" kedvezmény folytatódik a SOS electronic-nál! A nagy érdeklődésre való tekintettel akciójukat 2013. 10. 30-ig meghosszabbították
A Hameg HMO sorozat kiváló digitális tárolós oszcilloszkópjai még mindig kedvezményes áron kaphatók, most egyéb feltételek nélkül.

Az egyetlen „feltétel", hogy a rendelés 2013. október 30.-a előtti legyen. Ajánlatuk a HMO sorozat minden raktáron lévő típusára érvényes. És miért csak a Hameg (a Rhode & Schwarz csoport tagja)? Mert ezek az oszcilloszkópok egyedülálló ár/érték arányt mutatnak és többféle szempontból is a készülékek „önálló osztályát" alkotják.

A HMO oszcilloszkópok számos funkcióját bemutatták már a közelmúltban megjelent cikkeikben. E készülékek előnye a gazdag funkcionalitás ellenére is kényelmes használat és az intuitív működés. Hogy egy ilyen kényelmi funkciót kiemeljünk, itt van példának a „Virtuális képernyő" funkció, mely az Y-tengelyen egy görgetősáv segítségével a függőleges felbontást 1200 pontra (20 osztásra) növeli. Ez különösen hasznos a mellékelt ábrán is látható opcionális 16 digitális bemenet használatakor.
13-09-3-1
A 15%-os kedvezmény az e-boltban látható jelenlegi árakból a rendelés feldolgozása után kerül levonásra.

Az ajánlat 2013. október 30-ig vagy a készlet erejéig érvényes. Érdeklődésével keresse az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címet.

A SOS electronic kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény