FőoldalRendszerintegrátorA Finder Master Plus biztosítja!
2013. április 10., szerda ::

A Finder Master Plus biztosítja!

Köztudott, hogy ideális esetben minden egyes vezérelt periféria külön van biztosítva. A Finder Master Plus 39.3x, DIN-sínre szerelhető reléillesztő modul egy eszközbe integrálja a kapcsoló és védő funkciókat

A Finder Master Plusról részletesen olvashatk a Finder Master Plus – relé modul biztosítékkal című cikkben. A növekvő igényekre való tekintettel a SOS electronic felvette alapkínálatába ennek a sorozatnak az első tagját, a 39.31.0.024.0060-at. Annak ellenére, hogy a Finder Master Plus többet nyújt, mint pl. a Finder 38.51 sorozat, az új típus ára kedvezőbb. Alapváltozatában a Master Plus modul nem tartalmaz biztosíték tartót (093.63 típus, rendelésre). A biztosító funkció telepítéséhez mindössze egy tartót kell a modulba benyomni, ami a biztosítékot sorba kapcsolja a kapcsolt áramkörrel.

A biztosíték állapota könnyedén ellenőrizhető egy ablakon keresztül. Mindössze 6,2 mm-es, egy relé modulnyi szélességével ez egy, a sínen minimális helyet igénylő, önálló védelemmel rendelkező interfész. Az összekötő csatlakozósínek használatával az elosztódobozon belüli vezetékezés tovább egyszerűsíthető, így átláthatóbb lehet. A Finder Master Plus 39.3x számos változatban kapható, elektromágneses (EMR) vagy szilárdtest relével (SSR), a 39.3x.3 típusoknál pedig szivárgó áram védelemmel is. Részletes információ található a Finder S39 adatlapján.

Előnyök/Jellemzők:

  1. kapcsoló és biztosíték egy komponensbe integrálva
  2. megnövelt működési megbízhatóság, az intereferenciával és túlárammal szembeni ellenállóképesség
  3. a kiegészítő biztosíték modul nem igényel külön helyet a DIN-sínen
  4. a biztosíték állapota könnyen ellenőrizhető egy ablakon keresztül
  5. a kimenet elektromágneses relével 6 A/250 VAC vagy szilárdtest relével 2 A AC/DC
  6. szivárgó áram védős típus is kapható
  7. mindössze 6,2 mm szélesség
  8. az egyszerű csatlakoztatáshoz összekötő sínek kaphatók

Érdeklődésével keresse az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címet.

Az SOS electronic kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény