FőoldalKonstruktőrAz Advantech idén ismét online partner konferencia sorozatot indít
2021. március 05., péntek ::

Az Advantech idén ismét online partner konferencia sorozatot indít

3 hónap alatt, 5 fő téma körül, több mint 20 ipar- és technológiaközpontú fórumot tartanak.

advantech online conference

Az Advantech az IoT-technológia egyik globális vezető vállalkozása. Felméréseik szerint ez a piaci szegmens 2025-re 450 milliárd USD nagyságúvá fog nőni. Ezen belül a legnagyobb szegmenst az integrált megoldások és szolgáltatások fogják jelenteni. Ezt felismerve a cég – stílszerűen video konferencián – bejelentette, hogy a közeljövőben online konferencia sorozatot indít a partnerei számára. Az Advantech által AIoT-nak nevezett, a mesterséges intelligencia (AI) és a dolgok internete (IoT) közös témaköre szerepel a fórum fókuszában.

A május 6-ig tartó eseménysorozat keretében, a március 10 és április 23 közötti időszakban olyan kérdéseket járnak körbe, mint a beágyazott IoT rendszerek, felhőplatformok és –megoldások WISE-környezetben, ipari IoT megoldások, Smart City megoldások és szolgáltatások, felhő IoT technológiák és megoldások.

Minden szekció két különböző időszakban is elérhető lesz. A konkrét programokról, előadókról részletes tájékoztatást ide kattintva kaphat! Ugyanitt lehet regisztrálni is az eseményekre.

advantech program tablazat

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény