FőoldalKonstruktőrNagy névleges feszültségű kondenzátor nagyfeszültségű ipari alkalmazásokhoz
2018. április 23., hétfő ::

Nagy névleges feszültségű kondenzátor nagyfeszültségű ipari alkalmazásokhoz

A Murata bemutatta DE1 Type RB-sorozatú, X1 osztályú, vezetékes kerámiakondenzátorait biztonságtechnikai alkalmazásokhoz. Az X1 kategóriának megfelelően a 760 V névérték támogatja a kondenzátor háromfázisú tápegységekben vagy háromfázisú motorokat meghajtó inverterekben történő felhasználását

A DE1-sorozatú alkatrészek megfelelnek az IEC 60384-14, UL60384-14 és EN60384-14 nemzetközi szabványoknak az EMI-elnyomó áramkörök X1/Y1 osztályú kondenzátorokra vonatkozó részeinek tekintetében. Kompakt méretei és szerény helyigénye miatt az alkatrészek széles körben felhasználhatók. A működési hőmérséklet-tartomány maximuma 125 °C, amivel az elektromágneses zaj forrásához (ami egyben jelentős forrása a disszipált hőnek is) kellően közel helyezhető.

A DE1-sorozatú kondenzátorok Y1 osztályú kondenzátorként is beiktathatók a váltakozó áramú feszültségforrás és föld közé, 500 VAC,RMS névértékkel. A kondenzátorok 10 … 4700 pF névleges kapacitásokkal a standard névértékekkel elérhetők, külső átmérőjük a kapacitás névértékkel arányosan 6,0 … 14,0 mm lehet.

A Murata honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény