FőoldalKonstruktőrMikrovezérlő radaros vezetéstámogató rendszerekhez és autonóm járművekhez
2017. február 22., szerda ::

Mikrovezérlő radaros vezetéstámogató rendszerekhez és autonóm járművekhez

A Renesas Electronics bejelentette első, RH850-alapú, 32-bites, járműelektronikai radaros alkalmazásokhoz fejlesztett mikrokontroller-terméksorozatát, az RH850/V1R-t. Az új szériát teljesítménye és funkciókészlete alkalmassá teszi arra, hogy a következő generációs vezetéstámogató rendszerekben (ADAS-ekben) és önvezető járművekben felhasználhatók legyenek

Az RH850/V1R-M típusszámú kontroller az RH850/V1R széria első tagjaként olyan digitális jelfeldolgozó processzort és nagysebességű soros kommunikációs interfészt is tartalmaz, amelyek kifejezetten közepes és nagy hatótávolságú radaros alkalmazásokhoz valók. A szoftverek és egyéb fejlesztéstámogató eszközök (pl. fejlesztőkártyák) a vezérlő piacra kerülését röviddel követik, így a teljes értékű, gyári ajánlásoknak megfelelő megoldás kifejlesztése az RH850/V1R-M alapján nem várat magára.

Az új mikrokontroller optimalizált, programozható, digitális jelfeldolgozót, kétmagos, 320 MHz órajelfrekvenciájú központi egységet, kiváló sebességű, 2 MiB kapacitású flash memóriát és 2 MiB RAM-ot is tartalmaz, a fizikai áramkör pedig a legszigorúbb hőmérséklettűrési követelményeket is kielégíti.

A Renesas Electronics honlapja

Kovács Péter

Az Elektronet magazin főszerkesztője...

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény