FőoldalKonstruktőrIzolált gate-meghajtók inverterekhez és motormeghajtókhoz
2016. december 09., péntek ::

Izolált gate-meghajtók inverterekhez és motormeghajtókhoz

A Silicon Labs ISOdriver portfólióját izolált gate-meghajtókkal bővítette, amelyeket az inverterekben és motormeghajtókban található IGBT kapcsolók védelmére optimalizáltak. Az új Si828x ISOdrivercsalád ipari minőségű, 5 kVRMS névértékű izolációt, kategóriaelső integrációs jellemzőket (beleértve az opcionális DC/DC konvertert), az iparág leggyorsabb telítetlenődésértékelését, kiváló időzítési karakterisztikákat, valamint kivételes zaj- és tranziensimmunitást biztosít. Az Si828x-család ideális választás ipari motorok hajtásvezérléséhez, napenergiás inverterekhez, nagyfeszültségű teljesítménykonverterekhez, szünetmentes tápegységekhez, hűtés- és szellőztetésvezérléshez stb.

A célalkalmazások rendszereinél közös jellemző, hogy tervezett élettartamuk meghaladja a 25 évet, és ennek tetejében még erős igénybevétel mellett kell működniük. E rendszereknél az elsőszámú élettartam-korlátozó tényező és potenciális meghibásodási pont éppen az izolátor lehet. A hagyományos, optocsatolós izolátorok jelentős megszorításokkal rendelkeznek a hőmérséklet-tartomány, zajimmunitás és élettartam tekintetében is. A Silicon Labs bejáratott CMOS-alapú izolátortechnológiájára épülő Si828x meghajtók a teljes ipari működési hőmérséklet-tartományt támogatják, élettartamuk akár 100 év is lehet, és megfelelnek az UL, VDE, CQC és CSA szabványok minden követelményének.

Az Si828x ISOdriver termékcsalád főbb jellemzői:

  1. ipari minőségű izoláció: kiváló tranziensimmunitás, kimagasló megbízhatóság, 5 kVRMS névleges izoláció,
  2. az integrált funkciók legszélesebb köre az izolált gate-meghajtók piacán,
    opcionális integrált DC/DC-konverter az egyszerűbb kártyatervezés és tápegységtervezés érdekében,
  3. a leggyorsabb, a konkurenciához képest akár tízszeres sebességű megoldás deszaturáció érzékelésére,
  4. kiváló időzítési pontosság és sebesség alacsony terjedési késleltetéssel (<55 ns), amely akár tízszer jobb, mint az optocsatolós izolátoroké és akár kétszer jobb a CMOS-alapú, konkurens megoldásokénál,
  5. hosszú élettartam nagyfeszültség alatt is (1000 V feszültség alatt 100 év).

A Silicon Labs honlapjawww.silabs.com

Megerősített szerkezeti kivitelű, tokozott DC/DC konverterek

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény