FőoldalKonstruktőrÚj, javított termikus teljesítményű, chipméretű atomóra
2016. november 15., kedd ::

Új, javított termikus teljesítményű, chipméretű atomóra

A Microsemi Corporation bejelentette új, javított termikus teljesítményű, chipméretű atomóra (CSAC – Chip-Scale Atomic Clock) alkatrészeit, amelyek teljes működési és tárolási hőmérséklet-tartománnyal rendelkeznek. A –10 ... 70 °C működési hőmérséklet-tartományú, új CSAC áramkörök kimagasló megbízhatóságúak, innovatív megoldásaik hatékonyan segítik a termék-, folyamat- és verifikáció-validáció tervezést is

Az új atomórákban alkalmazott megoldások olyan feladatok teljesítését teszik lehetővé, amelyek korábban a hagyományos OCXO- és rubídiumalapú eszközökkel nem voltak lehetségesek. A mindössze 17 cm3 térfogatú, 35 g tömegű és 120 mW teljesítményfelvételű eszköz az iparág jelenleg legkompaktabb megoldása ebben a teljesítménykategóriában. A Microsemi újdonságának pontossága szállítási alapállapotban ±5,0×10-11, amely felett tipikusan ≤9,0×10-10/hónap öregedési rátával kell kalkulálni.

A Microsemi javított termikus teljesítményű CSAC eszközei tovább hivatottak erősíteni a cég pozícióját csúcstechnológiás védelmi iparági beszállítóként. Az új megoldás kiválóan alkalmas kritikus pozíciószerzési, navigációs és időzítési felhasználáshoz, akár tenger alatti vagy atomóra-pontosságú test- és mérőműszeres rendszerekben.

A Microsemi Corporation honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény