FőoldalKonstruktőrKompakt, 2,4 GHz-es, beágyazott távvezérlő modul
2016. június 14., kedd ::

Kompakt, 2,4 GHz-es, beágyazott távvezérlő modul

A Circuit Design bejelentette új, NY-2.4Y modellnevű, beágyazott távvezérlő modulját, amely akár 8 kapcsolójel átvitelére alkalmas. Az FCC-, IC-, ARIB- és CE-tanúsítványokkal is rendelkező modult a felhasználók minden további rádiós használati engedély igénylése nélkül használatba vehetik

16 4 circuit design 1Az NK-2.4Y támogatja a frekvenciaugratásos, szórt spektrumú rádiós átvitelt csatornaválasztás nélkül, ezáltal lehetővé teszi a megbízható rádiós átvitel megvalósítását még a zsúfolt RF-es környezetben, a 2,4 GHz-es sávot népesítő WLAN és Bluetooth eszközök között is. A CRC-16 hibadetektálást és 6-os Hamming-távolságot teljesítő eszköznél a felhasználónak nem kell attól tartania, hogy nem szándékos, kommunikációs hibából eredő működés léphet fel. Ez lehetővé teszi a folyamatos, nagy megbízhatóságú működést és jelek kapcsolását kritikus biztonsági igényekkel rendelkező környezetben anélkül, hogy túl sok figyelmet kellene fordítani a rádiófrekvenciás összeférhetőség kérdésére.

Az NK-2.4Y átlagos áramfelvétele mindössze 3 mA adás közben (bemeneti mód), amely lehetővé teszi a hordozható, akkumulátoros eszközökben való felhasználását is. A vételi visszacsatolás a felhasználó számára a LINK kimeneti csatlakozóponton áll rendelkezésre, amelyen keresztül a kommunikációs összeköttetés minősége állandóan megfigyelés alatt tartható.

Az interfészkialakításhoz szükséges alkatrészek minimális mennyisége és az integrált antenna opcionális elérhetősége folytán az NK-2.4Y segítségével a korábban megtervezett rendszerek is egyszerűen kiegészíthetők jelek vezeték nélküli továbbításának lehetőségével. A frekvenciaugratás-sal kombinált azonosítórendszerrel az NK-2.4Y lehetővé teszi ugyanazon területen több felhasználó működését.

A Circuit Design honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény