FőoldalKonstruktőrÚj, 32 bites mikrovezérlők költségérzékeny ipari és végfelhasználói alkalmazásokhoz
2016. február 15., hétfő ::

Új, 32 bites mikrovezérlők költségérzékeny ipari és végfelhasználói alkalmazásokhoz

A Renesas bejelentette új, RX230-sorozatú, 32-bites mikrokontroller megoldásait, amelyek a számítási teljesítmény, digitális jelfeldolgozási és lebegőpontos számítási képességek, valamit energiafogyasztás optimális kombinációját valósítják meg

Az 1,8 ... 5,5 V tápfeszültségről működő RX230-sorozatú MCU-k ideálisak olyan környezetbe, ahol a nagy számítási teljesítményre igény van, azonban az elektromos áram elérhetősége korlátozott — ez utóbbi jellemző probléma számos ipari és végfelhasználói alkalmazásban. Az RX230-sorozatú mikrovezérlők a robusztus háztartási elektronikai cikkekhez is ideális választást jelentenek.

A korábban elrajtolt RX231 családhoz képest az új RX230-at a beágyazott flash-memória és szolgáltatások vonatkozásában optimalizálták a költségérzékeny ipari és végfelhasználói alkalmazások igényeire tekintettel. Az RX230 család azon alkalmazásokhoz ideális, amelyeknél nincs szükség USBvagy CAN-interfészekre, a programkód mérete 256 KiB vagy kisebb, illetve az alkalmazás beéri maximum 32 KiB beágyazott operatív memóriával is.

A Renesas honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény