FőoldalKonstruktőrFastron – fém készülékházak kecses formákkal
2013. augusztus 15., csütörtök ::

Fastron – fém készülékházak kecses formákkal

A Fastron cég esztétikus és masszív készülékházai olyan újdonságok, melyek vonzó külsőt kölcsönöznek a készülékeknek

13-08-k-04-1

Az SOS electronic kínálatának állandó részét képezik a fém készülékdobozok. Általában akkor esik rájuk a választás, amikor nagyobb mechanikai szilárdságú készüléket akarunk építeni vagy nagyobb zavarvédettségre (EMI árnyékolás) van szükség, esetleg azt szeretnénk, ha készülékünk „luxus" benyomást keltene. Ebben a szegmensben érdekes újdonságot képviselnek a Fastron cég FSG és FHG sorozatának új alumínium készülékházai.

  • Az FSG (FSG1084, FSG1584, FSG2084, FSG2584) sorozat készülékházai 4 darabból állnak, melyek fala 1,5 mm, az elő és hátlapok pedig akár 2 mm vastagok. A házak felépítése a célkészülék egyszerű szerelését teszik lehetővé valamint könnyű hozzáférést a későbbi javítás vagy hasonló műveletek során. A házakat összeszerelve szállítják 4 db öntapadós lábbal. A felső rész zöld, az alsó rész pedig szürke porfestéssel van felületkezelve. Az előlapok kromátozva vannak (ez egy olyan vegyi eljárás, mely véd a korróziótól és elősegíti a további festékrétegek/bevonatok tapadását). Érdemes megjegyezni a legkisebb és legnagyobb ház (szélességi) méretének jelentős különbségét. A széles előlap izgalmas konstrukciós lehetőségeket kínál a szokványos készülékházakkal szemben.
  • Az FHG sorozat - FHG214 készülékháza egy viszonylag nagy DIN-sínre pattintható ház, melynek precíz felépítése és nagyon jó árnyékolása van. A teljesen alumínium konstrukció és a beépített DIN-sín tartó hosszú élettartamot ígér. A nagy perforált felület lehetővé teszi az elektronikák problémamentes, intenzív hűtését.

Részletes információt a Fastron fém készülékházak adatlapja tartalmaz. Érdeklődésével keresse az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címet.

Az FSG sorozat előnyei/jellemzői:

  1. univerzális alumínium készülékházak izgalmas külsővel
  2. horganyzott acél belső tartó
  3. porfestett felületkezelés (alsó és felső rész)
  4. kromátozott elő és hátlapok
  5. 1,5/2 mm falvastagság

Az FHG sorozat előnyei/jellemzői:

  1. csúcsminőségű DIN-sinre pattintható készülékház
  2. teljesen alumínium konstrukció
  3. nagy felületű perforáció az elektronikák optimális hűtéséhez

A SOS electronic kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény