FőoldalKonstruktőrXtrinsic gyorsulásmérők és magnetométerek a Freescale-től
2013. április 29., hétfő ::

Xtrinsic gyorsulásmérők és magnetométerek a Freescale-től

A Mouser Electronics alkatrész-disztribútor bejelentette, hogy a Freescale Xtrinsic eCompass-megoldások teljes skálája megtalálható forgalmazott termékei között. Ez alól nem kivételek a vadonatúj MMA865x-sorozatú, 3-tengelyes gyorsulásmérők, valamint a MAG3110 sorozatú, 3-tengelyes magnetométerek sem

Mindkét eszközsorozat rendkívül apró, 2×2 mm-es tokozást kap, amelyben kimagasló teljesítményt nyújt. Az 1 mm profilmagasságú MMA865x gyorsulásmérők a Freescale előző generációs gyorsulásmérőihez képest 56%-kal kisebb méretűek, ezáltal rendkívül vonzóak a legújabb alkalmazásokhoz is. A 10vagy 12 bites MMA865x gyorsulásmérők alacsony fogyasztást, kis zajt és optimális, kategóriavezető rendszerteljesítményt kínálnak.

A MAG3110-sorozatú, kisméretű, alacsony fogyasztású, digitális, háromdimenziós mágneses érzékelők széles dinamikatartományt kínálnak, nyomtatott huzalozású hordozóra ültetve erős, külső mágneses térben is megbízhatóan üzemképesek. Az alkatrészek mérik a lokális mágneses mezők három alapjellemzőjét, amelyek a geomágneses mező és az áramköri hordozón lévő alkatrészek által kreált mágneses mező eredői.

Az Xtrinsic eCompass szoftver támogatja a Freescale gyorsulásmérőit és magnetométereit, illetve azok megbízható, orientációfüggetlen működését. A Hearst Electronics Products-tól a 2012-es Év Terméke díjas eCompass szoftverrel támogatott a gyors és egyszerű elektronikai fejlesztés, így számtalan mobilalkalmazáshoz fejleszthető nagy pontosságú, szenzoros megoldás.

A Freescale honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény