FőoldalKonstruktőrEA DIP kijelzők – szabad választás a grafikus vagy karakteres kijelzők között
2013. február 15., péntek ::

EA DIP kijelzők – szabad választás a grafikus vagy karakteres kijelzők között

Az Electronic Assembly cég EA DIP sorozatú kijelzői nem mindennapi lehetőséget nyújtanak: az eszköz hardverének megváltoztatása nélkül választhat grafikus vagy karakteres kijelzők közül

Egy minőségi kijelző nagy kontraszttal és automatikus hőmérséklet kompenzációval, egyszerű szerelhetőség a lábak NYÁK-ba forrasztásával, a modul méretét maximálisan kihasználó kijelző (fülek és rögzítő nyílások nélkül), kompatibilitás az ipari szabvány grafikus vezérlőkkel (HD44780), alacsony fogyasztás – mindezek az EA DIP sorozat kijelzői mellett szólnak. Ezekhez az előnyökhöz hozzátehetünk egy további nem mindennapi jellemzőt – a hardver módosítása nélkül karakteresről grafikusra cserélhető kijelzők lehetőségét (azonos méretű típusok esetén). Az EA DIP sorozat számos típusból áll, ahogyan azt az alábbi táblázat is mutatja:

Előnyök/Jellemzők:

  1. Kompakt LCD modulok
  2. Minőségi LCD kijelzők nagy kontraszttal
  3. Egyszerű szerelés a lábak NYÁK-ra forrasztásával
  4. Szabványos LCD vezérlővel szerelve – nagyfokú kompatibilitás
  5. Karakteres vagy grafikus LCD választási lehetőség a NYÁK áttervezése nélkül
  6. Automatikus hőmérséklet kompenzáció
  7. Gyors válaszidő -20 és +70°C között

Az azonos méretű típusok, például a grafikus EA DIP122J (122x32) és a karakteres EA DIP162J (2×16) ill. EA DIP203B (4×20) azonos lábkiosztással rendelkeznek, ezért ezeket a típusokat azonos NYÁK-on lehet használni (a firmware módosításával és az adott típus követelményeinek megfelelve). Ezzel elegáns módon készíthető több termékváltozat vagy biztosítható a lehetőség egy eszköz karakteresről grafikus kijelzőre való ’upgrade’-jéhez.
Részletes leírást az EADIP röplap és az egyes típusok adatlapjai tartalmaznak. Termékkínálatunkban újdonság az EA DIP203B típus, mely az EA DIP204-et váltja le.
Az Electronic Assembly termékek iránti érdeklődésével keresse az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címet.

A SOS electronic kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény