FőoldalKonstruktőrHasználatra kész biztonságos vezérlés Aurel modulokkal
2012. november 20., kedd ::

Használatra kész biztonságos vezérlés Aurel modulokkal

Biztonságos hitelesítés és egyszerű alkalmazhatóság a legfőbb tulajdonságai az Aurel cég RX-4MHCS sorozatának. A Microchip KeeLoq technológiáját használó modulok komplett megoldást jelentenek a távirányításhoz és hitelesítéshez

Az RF adatátvitel és a vastagréteg áramkörök gyártása terén nagy tapasztalattal rendelkező Aurel vállalat beépítette termékeibe a modern KeeLoq (HCS) technológiát. Ezzel egy teljes, a 433,92 MHz-es sávban működő biztonságos vezérlő (RKE - Remote Keyless Entry , távvezérelt kulcsnélküli beléptetés) termékvonal jött létre. Ez jeladókból (keyfob-okból, azaz kulcstartós távirányítókból) és dekóderrel ellátott vevőkből áll. Az alacsony fogyasztás, a nagy érzékenység és a magas biztonság, köszönhetően a 32 bites ugrókód generálásához használt, minden eszközben egyedi 64 bites titkosító kulcsnak, azonnal használható megoldást nyújt zárak és kapuk vagy bármi más vezérléséhez, ahol a vezérlőfunkcióval együtt hitelesítésre is szükség van. A kisugárzott kód minden küldésnél változik, és soha nem ismétlődik, ami kiküszöböli az illetéktelen hozzáférést.

Előnyök/Jellemzők:

  1. biztonságos, egyszerűen alkalmazható rendszer távvezérlésre és hitelesítésre
  2. 64 bites ugrókód Microchip KeeLoq-HCS technológiával
  3. átvitel a 433,92 MHz-es sávban
  4. nagy RF érzékenység és szelektivitás
  5. használatra kész vevőmodulok is kaphatók kimeneti relékkel
  6. kiváló ár/teljesítmény arány

A vevő elem az RX-4MHCS modul, mely kapható RX-4MHCS, RX-4MHCS/F (mindkettő 4 kimeneti csatornával) és RX-4MHCS-4B (4 bites kimenet, 12 csatorna) változatokban. Az MHCS és az MHCS/F változatok között az a különbség, hogy az "/F" változatnál szabadon összerendelhetők a távirányító gombjai és a kimeneti csatornák (pl. 4-es gomb az 1-es csatornával, stb.), míg a sima, "F" nélküli változatnál ez fix, így az 1-es gombhoz az 1-es csatorna tartozik és így tovább. A távirányító és vevő használatba vétele előtt egy, az adatlapon ismertetett egyszerű (számítógép nélkül elvégezhető) programozási műveletet kell végrehajtani. Nagyszerű ráadás a széles működési hőmérséklettartomány, mely megfelelő készülékdobozba szerelés esetén lehetővé teszi a kültéri használatot is. A vevőmodulok kaphatók készre szerelt NYÁK formájában is 4 kimeneti relével, 2 változatban: HCS-DEC-4 és HCS-DEC-4/F. Ezek a modulok használatra készek, minden további forrasztás vagy más hardverfejlesztés nélkül.
A kulcstartós távirányítók (keyfob) 1-12 gombosak. Raktáron az 1-4 gombos változatokat tartjuk, de rendelésre a 6 ill. 12 gombos változatot is tudjuk szállítani. A vevőmodulok akár 10 távirányítót is képesek kezelni. Ahogy általában, csak az azonos gyártótól származó adók és vevők működnek együtt, így pl. az Aurel vevőmodulokat csak az Aurel gyártmányú távirányítók képesek vezérelni és ezek a távirányítók más gyártmányú vevőkhöz nem alkalmazhatók. További információ az egyes komponensek adatlapjain található. A S.O.S. electronic raktárkészletén számos más Aurel RF modul is megtalálható.

Érdeklődésével keresse az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címet.

A S.O.S. electronic kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény