FőoldalKonstruktőrA megbízhatóság maga - Fujitsu FTR-K1 relé
2012. október 05., péntek ::

A megbízhatóság maga - Fujitsu FTR-K1 relé

Minden berendezés megfelelő és hosszú távú használatának kulcsa a megbízható alkatrészek használata. Ebből a szempontból a Fujitsu reléi egyet jelentenek a megbízhatósággal és hosszú élettartammal

Klasszikus elektromágneses relé vagy inkább SSR (szilárdtest relé)? Egy kérdés, melyre nem egyszerű a válasz, de mindkét technológia előnyei és hátrányai jól ismertek, az információ pedig könnyen hozzáférhető. A "Félvezető jobb, mint a vezető?" című cikk után már ismerté váltak a szilárdtest relék tulajdonságai. Másrészről a klasszikus elektromágneses reléknek továbbra is van jövője, tulajdonságaikat folyamatosan fejlesztik és a modern relék meglepően kis méretűek. Előnyeikhez tartozik, hogy jól ellenállnak a különböző teljesítmény csúcsoknak, túlfeszültségnek és más zavaroknak. Az ár szintén az elektromágneses relék javára szól.

Előnyök/Jellemzők:
1. 16 A-es teljesítmény relé 1 váltóérintkezővel (SPDT(1CO))
2. alacsony profil (15,7 mm)
3. nagy szigetelés a tekercs és érintkezők között: 10 mm, 5 kV (10 kV)
4. kis fogyasztású behúzótekercs (400 mW)
5. F osztályú tekercs vezeték (155 °C)
6. kadmium mentes érintkezők
7. RTII tömítettség (folyasztószernek ellenáll)
8. több változatban is kapható

A Fujitsu FTR-K1 reléi alacsony profilú teljesítmény relék, melyek tükrözik a cég hosszú távú tapasztalatait. Az FTR-K1 a több mint 20 éven át használt VSB sorozatú reléket váltotta le, melyekkel láb kompatibilis. Nagy kapcsolt áram (16 A) és bekapcsolási áramlökés (80 A) értékek, akár 10 kV-os szigetelési feszültség, F osztályú (155 °C) vezetékkel tekert behúzótekercs, kadmium mentes érintkezők és RTII tömítettség teszi az FTR-K1-et univerzálisan használhatóvá. Számos változatban elérhető, mint pl. az akár 120 A bekapcsolási áramlökést is elviselő (K1-KS), az átlátszó borítású (K1-RG) és a csatlakozó fülekkel szerelt (K1T), mely a terhelés egyszerű csatlakoztatását teszi lehetővé.
A szokásos raktárkészleten megtalálhatók az FTR-K1CK005W, FTR-K1CK012W és FTR-K1CK024W típusok 5, 12 és 24 V-os tekercsekkel és egy váltóérintkezővel (1CO, SPDT). Rendelésre más típusok is beszerezhetők. Részletes információ a Fujitsu FTR-K1 adatlapján található.

Érdeklődésével bármely Fujitsu reléről, keresse az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címet.

A SOS electronic kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény