FőoldalKonstruktőrMagas biztonsági szintű RFID azonosítás a Stronglink moduljaival
2012. szeptember 10., hétfő ::

Magas biztonsági szintű RFID azonosítás a Stronglink moduljaival

A Stronglink cég Mifare és DESfire moduljaival fejlett RFID technológiákat használhatunk fel megfizethető áron.
A MIFARE ultralight, MIFARE 1k, MIFARE 4k és MIFARE DESfire jól ismert RFID technológiák, melyek változatos felhasználást, adattárolást és egyéb funkciókat tesznek lehetővé. Felhasználásuk nagymértékű beléptető rendszerekben, hűségprogramokban, árukövetésben és még számos más területen

Biztonsági szempontból főleg a DES/AES kódolású DESfire rendszer tűnik ki. A kínálatban szereplő új 13,56 MHz-es Stronglink modulokkal (SL025M, SL030, SL031, SL032, SL040 és SL040A) a fenti technológiák használhatók és alkalmazásuk több okból is elég egyszerű. Először is több változatban kaphatók UART, I2C, RS232 és USB interfésszel, továbbá megfelelnek a CE és RoHS minősítésnek és a gyártó átlag feletti fejlesztői támogatást nyújt.
A modulok felhasználását egyszerűsíti az alacsony fogyasztás és az alacsony profilú konstrukció mindössze néhány mm-es magasságával. Az ár, mint fontos tényező is a Stronglink modulok javára szól, mivel igencsak versenyképes áron kaphatók. Ami a fejlesztési támogatást illeti, rendelkezésre állnak forráskód minták is a különböző mikrovezérlő családokhoz. További információt az SL025M, SL030, SL031, SL032, SL040 és SL040A felhasználói kézikönyveiben és az AN100721, AN101203 és AN110221 alkalmazási útmutatókban találhat.

Egyes típusok közvetlenül raktárkészletről kaphatók, de kérésre bármely Stronglink típust néhány napos határidővel tudnak szállítani. Érdeklődésével keresse az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címet.

Előnyök/Jellemzők:
1. univerzális 13,56 MHz-es RFID modulok
2. Mifare ultralight, 1K, 4K és DESfire komplatibilitás
3. nagy átviteli biztonság (DESfire)
4. kapható UART, I2C, RS232 és USB interfésszel szerelt változatokban
5. átlagon felüli technikai támogatás
6. megfizethető ár
7. kis méretek, alacsony profil
8. CE és RoHS minősítés
9. alacsony fogyasztás

Kipróbálná az RFID Stronglink modult egy eszközében?
Előnyös feltételekkel juthat fejlesztőkészlethez, ha lehetőséget lát az RFID Stronglink modul felhasználására és ezt tudatja a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

A SOS electronic kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény