FőoldalKonstruktőrGyors prototípusfejlesztés kedvező áron
2012. augusztus 03., péntek ::

Gyors prototípusfejlesztés kedvező áron

A Maxim Integrated Products bejelentette tizenöt tagot számláló perifériakészletét, amelyek közvetlenül csatlakoztathatók bármely, Digilent Pmod szabványú, FPGA/CPU bővítő portra. A plug-in és a szoftver integráció egyszerűsége gyors prototípus-fejlesztést tesz lehetővé, a vonzó árképzés pedig a legszerényebb fejlesztési költségvetéssel is összefér

A Maxim álláspontja az, hogy a periféria modulok az áramkörös prototípusfejlesztésnél egyre népszerűbbé válnak. A gyártó új perifériakészlete számos, gyakran használt, analóg és kevertjelű funkciót támogat, a modulokat továbbá támogatják mintaszoftverek, FPGA konfigurációs fájl minták három, népszerű FPGA-platformra is. A könnyen értelmezhető mintaprogramok minden modulra elérhetők, és percek alatt elsajátíthatóvá teszik azok kezelését.

A perifériakészlet tartalmazza a plug-in modulokat, FPGA konfigurációs fájlokat, mintaszoftvereket is. A mintaprogramok strukturáltsága és dokumentációja mind az egyszerűséget szolgálja, amelyekből a magrutinok könnyen kiemelhetők, és a saját fejlesztésbe integrálhatók. A gyűjtemény tartalmaz megvalósítási részleteket adatátalakításra, továbbá digitális potenciométer, valósidejű óra, fényérzékelő, oszcillátor, termikus interfész, kommunikációs adóvevők, digitális leválasztás, GPIO bővítés, LED-interfész, relémeghajtók stb. megvalósítására. A modulokat támogatják az Avnet LX-9, Digilent Nexys 3, és Avnet ZEDBoard szoftverek. Működési hőmérséklettartományuk -40 ... +85 °C.

A Maxim honlapja

Lambert Miklós

ELEKTRONET szerkesztőbizottság elnöke

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény