FőoldalKonstruktőrRaspberry Pi: korlátlan számban rendelhető
2012. július 27., péntek ::

Raspberry Pi: korlátlan számban rendelhető

Az RS Components valamint az Electrocomponents plc kereskedelmi márkája lehetővé tette ügyfeleinek, hogy korlátlan mennyiségben rendeljék meg a Raspberry Pi-t, melyet azért hoztak létre, hogy támogassák az új generációt, valamint hogy segítséget nyújtsanak nekik a programozási ismeretek elsajátításában

A hitelkártya nagyságú számítógép a http://pi.rsdelivers.com weboldalon rendelhető meg.

Az RS és az Allied ügyfelei mostantól egyidejűleg akár több Raspberry Pi-re adhatják le megrendeléseiket, továbbá megvásárolhatják azokat a kiegészítőket is, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára a könnyű üzembe helyezést. Ilyen kiegészítők például az SD kártyák, amelyeken már megtalálható a Raspberry Pi operációs rendszere vagy a védőburkolat, amellyel a tárolás még biztonságosabbá válik. Mindemellett rendelés esetén, minden vevőt tájékoztatunk a várható szállítási időpontokról.

A miniatűr számítógép korábban csak a Raspberry online áruházában volt elérhető, most azonban a cégek, műszaki szakemberek és oktatási intézmények is megvásárolhatják a Raspberry Pi-t az RS és az Allied weboldalain. Azok a vevők, akik egyéni felhasználás céljából rendelik meg a Raspberry Pi-t, továbbra is a Pi online áruházban tudják feladni megrendelésüket.

A korábbi Raspberry Pi megrendelések teljesítése változatlanul tovább folytatódik a következő néhány hónapban, a gyártás felfutása azonban lehetővé tette az RS és az Allied számára a mennyiségi korlátozások megszűntetését. Most már korlátlan számú Raspberry Pi és kiegészítő rendelhető regisztráció illetve vásárlásra jogosító meghívó nélkül, melyek szeptember végén kerülnek kiszállításra.

"Hihetetlen igény mutatkozik a Raspberry Pi iránt, amióta ez év elején bemutattuk, ezért nincs kétségünk afelől, hogy a vevők örülnek annak, hogy korlátlan mennyiségben rendelhetik meg a miniatűr számítógépet" - mondta Glenn Jarret, az RS termékmarketing-vezetője. "Számtalan érdekes Raspberry Pi projekt született az elmúlt pár hónapban, amióta a terméket elkezdtük kiszállítani és a korlátozás feloldásával még nagyobb lehetőséget nyitunk meg a programozók előtt."

A Raspberry Pi számítógép ára az RS-nél és az Allied-nél 7 399 Ft melyhez hozzá jönnek az adók, import vámok, illetve a szállítási költség.

A miniatűr számítógépet a Raspberry Pi Alapítvány, egy cambridge-i jótékonysági szervezet hozta létre, amely lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy megtanulják és alkalmazzák a számítógép-programozást.

Az RS Components honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény