FőoldalKonstruktőrEngedje készülékeit zavartalanul üzemelni
2012. július 09., hétfő ::

Engedje készülékeit zavartalanul üzemelni

Szinte minden berendezésben szükséges a hálózati zavarszűrők alkalmazása. A kiválasztáskor hálózati csatlakozóval egybeépített vagy önálló, többnyire NYÁK-ba forrasztható típusokból választhatunk. A Schurter 5500.0655.1 hálózati szűrő lehetővé teszi ezt, mely univerzálisan használható függetlenül a készülékében használt tápcsatlakozó típusától

Előnyök/Jellemzők:

  1. minőségi, NYÁK-ba forrasztható hálózati zavarszűrő
  2. 6 A/250 VAC
  3. átütési szilárdsága >1,7 kV (L-N) és >2,7 kV (L/N-PE)
  4. UL 94V-0 minősítésű műanyag ház
  5. működési hőmérséklettartomány -25-től +85 °C-ig

A számos különböző berendezésnek köszönhetően, melyek fogyasztása nem lineáris, a hálózati feszültség szinusz hulláma távolról sem hasonlít a matematika tankönyvekben ábrázolt tiszta hullámra. Az egyre szigorodó EMI és EMC (elektromágneses interferencia és kompatibilitás) szabályozás ellenére szükséges a hálózati zavarszűrők alkalmazása - mely annak is köszönhető, hogy a nagyon kis fogyasztású modern digitális áramkörök érzékenyebbek lehetnek a zavarokra. Hasonló a helyzet az analóg áramköröknél is, ahol egyre érzékenyebb áramköröket használnak (erősítők, AD és DA átalakítók, stb.). A hálózati zavarszűrők alkalmazása kettős előnnyel jár - jobban védi berendezéseinket a zavarok ellen és megakadályozza az eszközünkből származó zaj hálózatra történő kijutását.

Újdonság kínálatunkban a NYÁK-ba forrasztható Schurter 5500.0655.1 hálózati zavarszűrő, melynek előnye, hogy nem igényel helyet a készülék hátlapján. 6 A-es maximális áramával viszonylag nagy teljesítményű berendezésekhez is alkalmas. A Schurter 5500.0xxx adatlapján megtalálhatók a szimmetrikus és aszimmetrikus zavarokhoz tartozó részletes csillapítási görbék. A legmagasabb elektromágneses kompatibilitási (EMC) igények kielégítéséhez a szűrő fém burkolattal is felszerelhető.

Érdeklődésével keressen bennünket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

SOS electronic kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény