FőoldalKonstruktőrSem fekvő, sem álló - a ferde sorkapocs az igazi!
2012. július 03., kedd ::

Sem fekvő, sem álló - a ferde sorkapocs az igazi!

Az Euroclamp MVS15x-IT sorozatú NYÁKba ültethető sorkapcsainak értékét növeli a könnyű vezetékbekötés még szűk helyeken is. A 35°-ban megdöntött konstrukciónak köszönhetően kiválóan alkalmasak azokban a helyzetekben, ahol sem a fekvő, sem az álló kivitelek nem megfelelőek

Egy elég általános eset - készülékének kialakítása nem teszi lehetővé álló sorkapcsok használatát, a fekvő kivitelnél pedig a túl közeli alkatrészek lehetetlenné teszik a vezetékek megfelelő bekötését.

Előnyök/jellemzők:

  1. 35°-ban megdöntött, univerzális, NYÁKba ültethető sorkapcsok
  2. megoldás a szűk helyekre
  3. sorba összekapcsolható
  4. 450 V/17,5 A
  5. max. 1,5mm2/ 16AWG vezeték keresztmetszet
  6. 5 vagy 10 mm lábtávolság
  7. működési hőmérséklet -40-től +130 °C-ig

A 35°-ban megdöntött MVS15x-IT sorozat a megoldás az ilyen és sok más esetre. Az 5 és 10 mm lábtávolságú változatok közül az 5 mm-es típusokat tartjuk raktáron. Az alaptípusok a 2 pólusú MVS152-5-IT és a 3 pólusú MVS153-5-IT sorkapcsok. Egy kedvező árú alternatívát képvisel az MVS1510-5-IT, ha 10 vagy több pólusú csatlakozó sorra van szükség. A sorkapcsok anyaga UL94-V0 minősítésű poliamid (PA), nikkelezett rézötvözetből készült érintkezőkkel és horganyzott acél csavarokkal. Részletes információt az adott típus adatlapjából tudhat meg.

Az Euroclamp MVS sorkapcsok bármely változata iránti érdeklődésével keressen bennünket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

A SOS electronic kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény