FőoldalKonstruktőrAmikor számít a méret
2012. június 14., csütörtök ::

Amikor számít a méret

Az Electronic Assembly új 7 hüvelykes eDIPTFT70 intelligens kijelzője mindent nyújt, amit kisebb rokonai, sőt még némi pluszt is - a méretét

7 hüvelykes képátlójával és 800×480 képpontos felbontásával jelentős információmennyiséget képes megjeleníteni. Az eDIP (eDIPTFT32 a eDIPTFT43) család többi tagjához hasonlóan az eDIPTFT70-nél is szükségtelen az erőforrás- és időigényes pixelszintű programozás.

Előnyök/Jellemzők:

1. intelligens 7 hüvelykes TFT kijelző modul
2. 800×480 képpont felbontás, 65536 szín
3. extrém könnyen implementálható a berendezésekbe
4. parancsszintű vezérlés - pixelszinten végzett munka nélkül
5. PC vagy beágyazott rendszer nélkül is működik
6. teljes működés szinte azonnal a bekapcsolás után
7. RS232, I2C, SPI interfész
8. számos előre beállított, méretezhető betűkészlet, grafikus szimbólum, oszlopdiagram, stb.
9. 4 MiB RAM felhasználói betűkészletek, szimbólumok, makrók, képek vagy animációk számára
10. opcionális érintőpanel változtatható raszterrel
11. digitális ki/bemenetek és 2 analóg bemenet
12. szoftveresen szabályozható LED háttérvilágítás
13. teljesítményfelvétel kb. 3,5 W
14. javított hőmérséklettartomány -20-tól +70 °C-ig

A kijelző vezérlése parancsszinten történik, így a szövegek, grafikák és egyéb szimbólumok megjelenítése kivételesen egyszerű. A parancsok általi vezérlés lényegesen felgyorsítja a fejlesztést és lerövidíti a piacra kerülési időt. Az alkalmazás fejlesztése során használhatók előre beállított függvények, szimbólumok és geometriai függvények, oszlopdiagramok, keretek, gombok és még sok más. Általában véve az eDIPTFT70 majdnem ugyanazokat a funkciókat nyújtja, mint az eDIPTFT család többi tagja, beleértve a majdnem azonnali, néhány tizedmásodperces bekapcsolási időt is.
A sokoldalú felhasználást támogatja az egyszeres +5 V táplálás, az analóg érintőpanel változtatható raszterrel és a szoftveresen állítható fényerejű háttérvilágítás. Sok alkalmazásnál lehet hasznos a 80 különböző rövid hangjelzés is. Három kommunikációs interfészével - RS232, I2C a SPI az eDIPTFT70 gyakorlatilag bármilyen eszközhöz csatlakoztatható. További információt az eDIPTFT70 adatlapjában találhat.
Az eDIPTFT70-ATP modulok ára 240€/db. Az Electronic Assembly termékei iránti érdeklődése esetén keressen bennünket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.címen.

A SOS electronic kapcsolódóhonlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény