FőoldalKonstruktőrEmelt szintű hatásfok és kompaktság
2012. június 10., vasárnap ::

Emelt szintű hatásfok és kompaktság

Egy 3×3mm-es LED 1,5 A-el történő meghajtására gondolni se lehetett egészen mostanáig. Az OSRAM OSLON Square-el megtehetjük, ami szabad kezet ad a hatékony és kompakt LED-es alkalmazások tervezésénél

Az új OSLON Square sorozat kivételesen kompakt konstrukciókat tesz lehetővé, melyek kül- és beltéri használatra egyaránt alkalmasak. Első látásra az OSLON Square hasonlít az OSLON SSL sorozathoz. A különbség a jelentősen nagyobb chip, mely lehetővé tette a maximális meghajtó áram megkétszerezését.

Előnyök/Jellemzők:

  1. akár 1,5 A-es meghajtó áram
  2. ultra kompakt méret, mindössze 3×3 mm
  3. több mint 50 000 órás élettartam
  4. kiváló korrózióállóság
  5. párás környezetben is alkalmazható
  6. kiváló szín konzisztencia a gondos osztályozásnak köszönhetően
  7. hőellenállása (RTHJS ) mindössze 3,8 K/W

Ingyenes OSLON Square minta lehet most az Öné
Írja meg nekünk, mire szeretné használni az új LED-et. Ingyenes mintadarabjaink csak Önre várnak.
Jelentkezésüket a következő címen várjuk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..
A teljesítmény és az ultra kompakt méret azonban nem minden. Egyebek mellett említésre méltó még a robosztussága - az SMT tokozás nem tartalmaz ezüstöt, így remekül ellenáll még a legpárásabb környezetnek is. Fehér fényvisszaverő réteg gondoskodik minden egyes lumen hatékony felhasználásáról az egész élettartam alatt. A tok kiváló hővezető képességének köszönhetően több mint 50 000 órás élettartam érhető el, még magas vezérlőáram mellett is. Az alacsony működési hőmérséklet nagyban segíti a magas fényáram és nagy élettartam elérését. A gondos válogatás és a legújabb foszfor konverziós technológia használata tökéletes színvisszaadást és -stabilitást biztosít.

Négy alaptípusa létezik:

  • EC, semleges fehér, min. 80-as CRI (színvisszaadási index) és a fényáram közti egyensúllyal.
  • PC, semleges fehér, maximális fényáram mellett még mindig nagyon jó, 70-es CRI-vel. A tipikus fényáram 245 lm/5000 K/700 mA.
  • Streetwhite, hideg fehér szín, maximális fényárammal és legalább 65-ös CRI-vel.
  • EQW, technikai és ipari világításra szánt változat maximális energiatakarékosság mellett (színkoordináták: Cx=0,37, Cy=0,44).

További információt az OSLON Square ismertetőjéből és az Alkalmazási segédletből kaphat (angolul). Itt érdemes megjegyezni, hogy az OSLON Square-t ugyanúgy, mint bármely más hűtőborda nélküli 'power LED'-et, még kipróbálni sem szabad hűtőbordára vagy NYÁK-ra történő gondos ráforrasztás nélkül, mivel a tesztelt LED képes másodpercek alatt tönkremenni már egy csekély hőkapacitás miatt is.
Bármely OSRAM LED iránti érdeklődése esetén kérjük, keressen bennünket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

A SOS electronoc kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény