FőoldalKonstruktőrLantronix xPico - ethernet egy chip méretű modulban
2012. június 07., csütörtök ::

Lantronix xPico - ethernet egy chip méretű modulban

Az Lantronix új xPico modulja egy nagyon rugalmas hálózati csatlakozási megoldást nyújt gyakorlatilag bármely soros eszközhöz

Egy átlagos SD kártyánál is kisebb méreteivel a Lantronix xPicoakár chip szintű konstrukciókhoz is megfelel. Az xPico különlegessége az, hogy gyakorlatilag nem szükséges egyetlen sort sem programozni (FW), ami sokkal alacsonyabb fejlesztési költségeket és gyorsabb piacra kerülést eredményez. Az iparban már bizonyított Lantronix készülék-szerverre épülő xPico viszonylag elég egyszerűen integrálható a célkészülékbe. A beépített web-menedzser gyors és kényelmes konfigurálást tesz lehetővé.

Előnyök/Jellemzők:

  1. miniatűr beágyazott készülék-szerver
  2. nagyon kompakt hálózati megoldás bármilyen soros eszközhöz
  3. szükségtelen a költséges szoftver/firmware fejlesztés
  4. mérete mindössze 24×16,5×7,4 mm
  5. akár 921 kbit/s soros adatsebesség
  6. 256 kiB SRAM/512 kiB Flash
  7. 256-bites AES titkosítás
  8. kibővített hőmérséklettartomány, -40/+85 °C
  9. 3,3 V-os interfész (5 V-ot is elvisel)
  10. beépített web-szerver 384 kiB memóriával

Az xPico alkalmas minden olyan készülékbe, ahol fizikailag szükséges vagy kényelmes egy miniatűr, alacsony modul használata. Az xPico-val szabadon, igényei szerint dönthet az RJ45-ös csatlakozó elhelyezéséről. Ezért az xPico még olyan hely-kritikus alkalmazásokban is alkalmazható, ahol például a Lantronix XPort már nem férne el.
Részletek az xPico felhasználói kézikönyvében és az az xPico Integrációs ismertetőben találhatók. Fejlesztéshez az xPico Fejlesztő készlet is rendelkezésre áll.

A modul darabonkénti ára 28 USD. Az xPico és fejlesztőkészlete hamarosan raktárkészleten lesz, mihelyst a gyártó megkezdi a szállítást. Érdeklődését az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen várjuk.

A SOS electronic kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény