FőoldalKonstruktőrSzigetelje alaposan!
2012. június 05., kedd ::

Szigetelje alaposan!

Az új típusú szigetelőszalagoknak nagyon jó szigetelő tulajdonságaik és ellenálló képességük mellett kiváló a tapadásuk és nem utolsó sorban az áruk is igen kedvező

Kínálatunkban megtalálhatóak az Electrix márka új típusú szigetelő és egyéb technikai szalagjai, melyek között az alábbi rövid összefoglalóval szeretnénk megkönnyíteni az eligazodást:
Type 202
Nagyon rugalmas professzionális szigetelőszalag lágyított PVC-ből, 0,19 mm vastag, átütési szilárdsága eléri a 49 kV/mm értéket. Ellenáll a párának és oldószereknek. Szintetikus gumi alapú ragasztórétege kiváló tapadó tulajdonságokkal rendelkezik. Alkalmazható -10 és +85 °C között. A szalag 15 mm széles és 20 m hosszú.

Type 211
0,13 mm vastag általános szigetelőszalag lágy PVC-ből, mely ellenáll a párának és az oldószereknek. Szintetikus gumi alapú ragasztórétege kiváló tapadó tulajdonságokkal rendelkezik. A szalag 15-50 mm-ig öt különböző szélességben kapható.

Type 223
Önvulkanizáló, vízálló, butylkaucsuk (PIB, poliizobutilén) alapú, 0,76 mm vastagságú szalag. Gyorsan vulkanizálódik, átütési szilárdsága eléri a 13,8 kV/mm értéket. Maximális nyúlása 600% lehet. Ideális vékony kábelek szigetelésére széles, -30-tól +80 °C-ig terjedő hőmérséklettartományban. Elérhető 4 méretben 19-50 mm között.

Type 111
Általános célú szürke textilszalag rögzítésre, szigetelésre, tömítésre és anyagok összekötésére. Vízálló és jól követi az egyenetlen felszínt. A szalag erős, azonnal ragad és +90 °C-ig használható. Textilerősítésének köszönhetően vágószerszám használata nélkül is alkalmazható (keresztirányban eltéphető). Elérhető 25, 35 és 50 mm szélességben.

Típus 302
Öntapadós alumíniumszalag módosított gumi ragasztóanyaggal. Alkalmazható tömítésre, maszkolásra és szigetelések szereléséhez fűtő-hűtő rendszerekben. A szalagnak nagy a mechanikai ellenálló képessége, kiválóan tapad és nem válik le alacsony hőmérsékleten. A viszonylag lágy alumínium szalag jól követi az egyenetlen felületet is. Páragátként is jól alkalmazható. Elérhető 5 szélességi méretben 30-100 mm között.

Type 511
Kétoldalas szivacs ragasztószalag. Általánosan használható különböző komponensek rögzítésére. 1 mm-es vastagságával könnyen követi az egyenetlen felszínt is.

Type 521
Vékony kétoldalas ragasztószalag. Általánosan használható különféle anyagok egymáshoz rögzítésére, akár gyártási folyamatok során komponensek ideiglenes rögzítésére, a végleges ragasztó vagy tömítőanyag felvitele előtt.

Az Electrix műszaki és szigetelő szalagjaival kapcsolatos kérdéseit az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldheti.

A SOS electronics kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény