FőoldalKonstruktőrNem áprilisi tréfa! - csökkentették egyes Fujitsu relék árát
2012. április 27., péntek ::

Nem áprilisi tréfa! - csökkentették egyes Fujitsu relék árát

A Fujitsu relék megbízhatóságukról, kiváló tulajdonságaikról és minőségi kivitelezésükről ismertek

Ha valaha is belenézett egy minőségi monitor, TV készülék, tápegység vagy más berendezés belsejébe, amiben relé is található, akkor nagyon nagy valószínűséggel talált bennük Fujitsu-Takamisawa márkájút. A Fujitsu reléi évtizedek óta egyet jelentenek a megbízhatósággal. Ha már használ vagy tervezi Fujitsu relék használatát berendezéseiben, akkor most újabb okot adunk a megvásárlásukra, egyes típusok árának átlagosan 10%-os csökkentésével.

Előnyök/Jellemzők:

  1. megbízható, közepes teljesítményű relé
  2. kadmiummentes érintkezők
  3. alacsony fogyasztású, érzékeny behúzó tekercsek
  4. előnyös ár
  5. közvetlenül raktárról

A kiválasztott típusok JS-12NK, FTR-LYCA012Y, FTR-LYCA024Y és NY-12W-K. A JS-12NK relék röviden úgy jellemezhetők, mint közepes teljesítményű 8/10 A/250 VAC relék, nagy szigetelési ellenállással. A többi típus keskeny kivitelű, 5 mm-es relék 5-6 A/250 VAC terhelhetőségű érintkezőkkel. Mind a 4 típus környezetbarát, kadmiummentes érintkezőkkel. Igen alacsony fogyasztásuk elősegíti a modern eszközökben történő problémamentes felhasználásukat - mindegyik típusnak érzékeny behúzó tekercse van, típustól függően mindössze 120-220 mW fogyasztással. Részletes információ az adott típus adatlapján található. Általános alkalmazási útmutató a relék használatához a Tervezési segédletben található (angolul). A Fujitsu weboldalán más gyártók helyettesítő típusairól is található információ.

Ha érdeklődik bármely Fujitsu relé iránt, keressen bennünket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

A SOS electronic kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény