FőoldalKonstruktőrGreen VoIP integrált áramkör high-end VoIP telefonokhoz
2012. április 20., péntek ::

Green VoIP integrált áramkör high-end VoIP telefonokhoz

A Dialog Semiconductor bejelentette új, high-end VoIP telefonokhoz fejlesztett lapkakészletét, az SC14453-at. Az egylapkás megoldás a Dialog portfoliójának zászlóshajója, és osztályelső hangminőséget, biztonsági és grafikai funkciókat kínál

Az SC14453-et elsősorban közép- és high-end-kategóriás, asztali VoIP telefonokhoz fejlesztette ki a Dialog, és a díjnyertes, szintén Green VoIP sorozatú SC14452 és SC14461 IC-k mellett szerepel a kínálatban. A spektrum így teljes, a belépő szintűtől a high-endig minden kategóriára nyújt megoldást a cég.

Az SC14453 egy integrált, többmagos VoIP processzor, amely 590 MIPS számítási teljesítményt, és kiváló fogyasztási jellemzőket kínál. Az áramkör tartalmaz sztereó audio kodeket, és egy D-csatornás, 48 kHz-es sztereóerősítőt is, és támogatja a Dialog egyedi megoldású visszhangelnyomását és aktív zajcsökkentését is, kristálytiszta hangminőséget biztosítva.

Az SC14453 audio DSP-i és szimmetrikus/aszimmetrikus titkosítási gyorsítója egyszerre akár nyolc, SRTP-biztonságú IP-hívás kezelésére képes, nagyteljesítményű grafikus alegysége és LCD-vezérlője pedig akár SVGA (800×600 pixel) felbontású, érintésérzékeny, grafikus megjelenítő meghajtására is képes. A Dialog egyedi, SafeKey biztonsági megoldása bankszintű fájl- és szoftverhitelesítést végez. Az SC14453 rendkívül rugalmas termékfejlesztést tesz lehetővé, hiszen támogatja a DECT, CAT-iq, Bluetooth, WiFi, LTE, USB és Gigabit Ethernet kiterjesztéseket is.

Az SC14453 alapja egy nagyhatékonyságú, ultraalacsony fogyasztású, 32-bites MIPS M14Kc processzor, amely két, felhasználó által programozható Gen3DSP-t, egy OpenVG1.1 grafikus feldolgozó egységet egyesít egy 15×15 mm-es, 228-kivezetésű LLGA típusú tokban. Az áramkör standard és nagybiztonságú változatokban kapható, és a Dialog teljes VoIP fejlesztőkitet, valamint a Rhea VoIP fejlesztőplatformot is kínálja az SC14453 mellé.

A Dialog Semiconductor honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény